عکس برآمدگی لب - گلوله شدن ژل لب

علت گلوله شدن ژل لب چیست و چطور درمان می شود؟

آیا تا به حال متوجه یکسری گلوله‌ سفت، کوچک و سفت در لب های خود شده اید؛ این اتفاق ممکن است در اثر گلوله شدن ژل لب بیفتد. گلوله شدن ژل لب می تواند علامت آن باشد که فیلر کمی به حرکت درآمده یا مقدار زیادی از آن به لب های بیمار تزریق شده است. به فرآیند پخش شدن ژل لب یا حتی حرکت کردن آن به نواحی دیگر و خارج از ناحیه تزریق، گلوله شدن ژل لب می‌ویند. اگر چه حرکت ژل معمولا در زمان تزریق فیلر لب و صورت به وجود می‌ آید، اما با این حال در هر قسمتی از بدن که پرکننده های پوستی به آن تزریق شده باشند هم احتمال سفت و گلوله شدن ژل لب وجود دارد. شما در مورد این عارضه چه می دانید؟ علت گلوله شدن ژل لب بعد از تزریق آن چیست؟ چه روش هایی برای از بین بردن این عارضه وجود دارد؟ با ما همراه باشید تا به بررسی این موضوع بپردازیم.

علت گلوله شدن ژل لب بعد از تزریق چیست؟

گلوله شدن و ایجاد برآمدگی پس از تزریق ژل لب بسیار شایع است. خبر خوب این است که پس از کاهش تورم اولیه، می توان آن ها را با ماساژ دادن ملایم به طور موثر درمان کرد. اما با این حال برای درمان گلوله شدن ژل لب باید با علت گلوله شدن ژل لب بعد از تزریق آشنا شد. مهم ترین دلیل گلوله شدن ژل لب بعد از تزریق به شرح زیر می باشند.

عکس پزشک که با سرنگ به لب زن جوان ژل تزریق می کند

تروما در محل تزریق

شایع ترین علت ایجاد توده یا گلوله شدن ژل بعد از پرکننده، ضربات ناشی از تزریق است. به همین دلیل است که توصیه می کنیم قبل از این که لب های خود را ماساژ دهید، منتظر بمانید تا پوست متورم و کبودی بهبود یابد. اگر گلوله ای در محل تزریق داشته باشید که ناشی از ضربه باشد، به طور طبیعی ظرف یک هفته یا بیشتر برطرف خواهد شد. ممکن است گلوله شدن در محل تزریق ایجاد شود که بلافاصله پس از درمان به خاطر پاسخ التهابی بدن ایجاد خواهد شد؛ البته این موضوع این کاملاً طبیعی است و احتمالاً پس از چند روز خود به خود ناپدید می شود.

سایز لب ها

عوامل خاصی وجود دارند که احتمال ایجاد گلوله ژل در لب را افزایش می دهند. یکی از این عوامل، اندازه لب های بیمار است. افرادی که لب های کوچکی دارند، بیشتر دچار گلوله شدن ژل لب می شوند؛ زیرا برای ایجاد یک لب حجیم و رو به بالا به محصول بیشتری نیاز دارند.

تزریق ژل توسط یک فرد تازه کار

اگر برای تزریق فیلر به یک فرد تازه کار یا حتی  کلینیک نامعتبر مراجعه کنید، احتمال ایجاد گلوله شدن ژل در لب ها بعد از فیلر بیشتر می شود. به خاطر آن که یک اپراتور تازه کار به خوبی نمی داند چند سی سی ژل برای هر کدام از لب های بیمارانش کافی است. علاوه بر این، قرار دادن بیش از 1 میلی لیتر محصول در لب ها، احتمال بروز گلوله شدن ژل پس از تزریق ژل را افزایش می دهد.

حرکت دادن صورت

به طور کلی، حرکت دادن ماهیچه های می تواند نحوه ته نشین شدن فیلر را تغییر دهد و باعث شود که ژل به طور غیر طبیعی در نقاط خاصی جمع شود.

روش های درمان گلوله شدن ژل لب

از آنجایی که گلوله شدن ژل لب ظاهر ناخوشایندی به چهره می بخشد، بهتر است با روش های درمان گلوله شدن ژل لب آشنایی داشت تا بتوانید در صورت بروز این عارضه آن را سریعا حل کنید. روش های درمان گلوله شدن ژل لب به شرح زیر هستند.

ماساژ ملایم

ماساژ دادن یک درمان‌ موثر برای از بین بردن گلوله شدن فیلر در لب ها می‌ باشد. ماساژ به صاف شدن این گلوله‌ ها کمک می کند و همچنین از خارج شدن ژل به سمت نواحی دیگر جلوگیری خواهد کرد. ولی مهم ترین نکته این است که برای شروع ماساژ دادن باید حدود 5 الی 7 روز بعد از تزریق صبر کرد. برای از بین بردن گلوله ژل در لب ها از ماساژ سخت خودداری کنید؛ چون که فشار زیاد و بیش از حد عوارضی همچون درد و کبودی به همراه دارد یا باعث حرکت ژل به بیرون از محل تزریق خواهد شد. برای ماساژ لب های خود حتما دستورالعمل هایی که پزشک گفته است را اجرا کنید.

پزشکی که بعد از تزریق ژل به لب زن لب بالای او را ماساژ می دهد

مراجعه به پزشک متخصص

موادی که با عنوان ژل یا فیلر به لب ها تزریق می‌ شوند حدودا 2 تا 3 هفته بعد از تزریق آن با ماساژ دادن به تدریج حل خواهند شد و پستی یا بلندی در لب ها باقی نمی گذارند. اگر با انجام دادن ماساژ‌ همچنان گلوله‌ هایی را بر روی لب هایتان مشاهده کردید، در اولین فرصت به سراغ پزشک خود بروید. پزشک متخصص به شما روش های درمانی مناسبی را پیشنهاد خواهد کرد. این روش های درمانی شامل تزریق کردن آنزیم هیالورونیداز یا تزریق دوباره ژل در اطراف گلوله‌ های فیلر می باشند.

مراقبت های لازم برای جلوگیری از سفتی و گلوله شدن ژل لب

همیشه با انجام درست و اصولی مراقبت های لازم برای جلوگیری از سفتی و گلوله شدن ژل لب که توسط پزشک توصیه شده است، می توان از بروز عوارضی همچون گلوله شدن ژل لب جلوگیری کرد. مراقبت های لازم برای جلوگیری از سفتی و گلوله شدن فیلر یا ژل لب باید به صورت زیر عمل کرد.

  • از دست زدن و فشار دادن لب ها بعد از تزریق ژل خودداری کنید.
  • پس از تزریق کردن ژل از استعمال کردن دخانیات و قلیان جدا خودداری کنید.
  • از آرایش کردن و همچنین استفاده نمودن از رژ لب برای ۳ الی ۴ روز خودداری نمایید.
  • با استفاده کردن از مرطوب کننده ها پس از گذشت حدود ۴۸ ساعت لب هایتان را مرطوب کنید.
  • از زدن آب یا دست تا حدودا ۲۴ ساحت جلوگیری کنید.
  • بهتر است سعی کنید که تا حد امکان برای یک روز پس از تزریق بر روی گونه هایتان نخوابید.
  • حدودا تا ۲۴ ساعت از خوردن نوشیدنی‌ های الکلی خودداری کنید.

از این که تا پایان مقاله همراه ما بودید و به تمامی نکات گفته شده توجه کرده اید، متشکریم. با عمل کردن به این نکات می توانید تجربه خوبی از تزریق فیلر یا ژل خود داشته باشد و گرفتار عوارضی همچون گلوله شدن ژل در لب ها نشوید.

میانگین امتیازات ۴ از ۵
از مجموع ۳ رای
گلوله گلوله شدن ژل لب می توانند در زمان های مختلف برای افراد مختلف ظاهر شوند. ممکن است طی چند روز تا چند هفته پس از تزریق یا حتی ماه‌ها بعد ایجاد شوند. اگر بعد از تزریق فیلر متوجه هر گونه توده یا برآمدگی غیرمعمول روی لب‌های خود شدید، ضروری است که با ارائه‌دهنده مراقبت‌های بهداشتی یا متخصصی که درمان را انجام داده است، برای ارزیابی و مدیریت مناسب مشورت کنید.
بله، ممکن است بعد از تزریق ژل، توده یا برجستگی در لب ها مشاهده شود، هرچند همیشه اینطور نیست. تورم و کبودی پس از تزریق فیلر لب شایع است و گاهی اوقات می تواند ظاهر توده یا گلوله گلوله شدن را ایجاد کند. این عوارض معمولاً طی چند روز تا یک هفته به خودی خود برطرف می شوند زیرا تورم کاهش می یابد و فیلر ته نشین می شود. با این حال، اگر نگران هر گونه توده یا برآمدگی هستید، بهتر است برای ارزیابی و مشاوره مناسب با پزشک خود مشورت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

روز
ساعت
دقیقه
ثانیه