عکس مربوط به لب یک خانم است که پایین لبش تبخال زده- درمان تبخال لب بعد از تزریق زل

نحوه درمان تبخال بعد از تزریق ژل لب

شاید برای شما هم این سوال مطرح شود که نحوه درمان تبخال بعد از تزریق ژل لب چگونه است؟ پس از تزریق کردن ژل لب، درست مثل قبل از تزریق آن لازم است که مراقبت هایی را به منظور تاثیر گذاری هر چه بهتر و از بین بردن برخی از مشکلات به وجود آمده انجام داد. بروز تبخال پس از تزریق کردن ژل لب رایج ترین مشکلی است که در بعضی از افراد دیده می شود. بهتر است بدانید که تبخال یک نوع عفونت است و در هر بخش و اندامی از بدن به وجود می آید. پس از تزریق ژل، احتمال ایجاد عفونت یا تبخال زدن بسیار نادر می باشد اما در بعضی از بیماران که سابقه بروز تبخال دارند، این احتمال وجود دارد که پس از تزریق ژل به این بیماری دچار شوند. با توجه به این موضوع، راه درمان تبخال بعد از تزریق ژل لب چیست؟ علت بروز این عفونت چه می باشد؟ برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد درمان تبخال بعد از تزریق ژل لب و علت به وجود آمدن آن با ما همراه شوید.

علت تبخال بعد از تزریق ژل چیست؟

حال به این موضوع می پردازیم که علت تبخال بعد از تزریق ژل چیست؟ اگر بخواهیم درمان تبخال بعد از تزریق ژل لب صورت گیرد ابتدا باید به این سوال پاسخ دهیم. به طور کلی، عوامل متفاوتی وجود دارند که می توانند موجب ایجاد تبخال بعد از تزریق ژل لب بشوند. این عوامل به شرح زیر هستند.
۱• نحوه اجرای تزریق ژل به لب ها: تکنیک درست و اصولی در انجام دادن تزریق ژل به لب ها از اهمیت زیادی برخوردار است. اگر تزریق ژل لب به درستی انجام نگیرد، این امکان وجود دارد که تبخال ها به وجود بیایند.

 ۲• ویژگی های شخصیتی مربوط به بیمار: خصوصیات فردی هر شخص، یعنی نوع پوست او و همچنین واکنش بدنش به مواد ژلی در بروز تبخال تأثیر گذار می باشند.

 ۳• نوع مواد ژلی تزریق شده به لب ها: استفاده کردن از مواد ژلی نا معتبر و بی کیفیت می تواند یکی از دلایل ایجاد تبخال ها باشد.

 ۴• عدم رعایت مراقبت پس از تزریق ژل به لب ها: برای جلوگیری کردن از بروز تبخال ها و همچنین حفظ حالت طبیعی لب، رعایت مراقبت بعد از تزریق بسیار اهمیت دارد.

 ۵• انتخاب کردن کلینیک غیر معتبر

۶• انجام تزریق ژل به لب ها توسط پزشک کم تجربه

۷• استفاده از ژل لب منقضی شده و تاریخ مصرف گذشته

۸• استفاده از سوزن‌ مصرف شده و غیر استریل

۹• استعمال سیگار یا قلیان بلافاصله بعد از تزریق ژل لب تا حدودا ۳ روز

۱۰• داشتن تبخال های فعال در قبل یا حین تزریق ژل به لب ها

۱۱• استفاده کردن از رژ لب یا لوازم آرایشی غیر استاندارد پس از تزریق ژل

۱۲• لمس سطح لب ها با دست آلوده

با توجه به عواملی که در این تیتر گفته شد، بیماران می توانند با پیشگیری و همچنین مدیریت مناسب، از به وجود آمدن تبخال ها بعد از تزریق ژل لب جلوگیری کنند.

تصویر مربوط به لبهای یک خانم است که بالای لبش تبخال زده

علائم تبخال و عفونت لب بعد از تزریق ژل

حال به بررسی علائم تبخال و عفونت لب بعد از تزریق ژل لب می پردازیم.اگر به لب های خود ژل تزریق کرده اید و از این می ترسید که دچار تبخال شده باشید، رو به روی آینه بایستید و به دقت صورت خود را ببینید. علائم تبخال و عفونت لب بعد از تزریق ژل به صورت زیر است. در صورت مشاهده کردن هر یک از علائم زیر حتما با پزشک خود مشورت کنید تا راه درمان تبخال بعد از تزریق ژل لب به لب ها را برایتان شرح بدهد.

 ▪︎ متورم شدن و برجستگی زیاد و بیش از حد در لب‌ ها
▪︎ قرمز شدن و التهاب در لب ها
▪︎ احساس گرما درون لب ها
▪︎ حساس شدن لب ها به لمس دست
▪︎ به وجود توده چرکی درون لب ها
▪︎ تب و لرز در فرد
▪︎ داشتن احساس درد درون ناحیه تزریق شده
▪︎ ناتوانی بیمار در حرکت لب‌ هایش

درمان تبخال بعد از تزریق ژل لب

اما درمان تبخال بعد از تزریق ژل لب موضوع مهمی است. که به آن می پردازیم.افرادی که سابقه تبخال زدن دارند، بهتر است از قبل این که به تزریق ژل لب اقدام نمایند این مطلب را به پزشک معالج خود بگویند. ولی بهترین راه برای درمان تبخال بعد از تزریق ژل لب مصرف قرص می باشد. به طور کلی انواع تبخال پس از تزریق ژل به لب ها را برحسب زمان ایجاد شده می توانیم به دو نوع تقسیم بندی کنیم.

۱•  آنهایی که پس از تزریق ژل به لب ها بلافاصله به وجود می آیند.
۲• تبخال هایی که پس از چند ماه به وجود می آیند.

نکته: درباره تبخال هایی که پس از چند ماه به وجود می آیند، می توانیم به این نکته اشاره کنیم که در مقایسه با درمان کردن تبخال هایی که سریع و بلافاصله به وجود می آیند، مقاوم تر هستند.

اگر عفونت پس از تزریق ژل به لب ها شدت پیدا کند و بیماران درد مداومی را تجربه نمایند، با مراجعه کردن به پزشک یا حتی پیروی از راه های درمانی زیر این امکان را دارند که این عفونت خود را از بین ببرند. راه های درمان تبخال بعد از تزریق ژل لب به لب ها عبارتند از:

 ۱• مصرف آنتی‌ بیوتیک: به طور کلی خوردن یا مصرف آنتی بیوتیک مهم ترین راه درمان تبخال بعد از تزریق ژل لب می باشد. اما این روش درمانی حتما باید زیر نظر پزشک انجام شود. در برخی از موارد به منظور جلوگیری سریع‌ از گسترش عفونت، تزریق آمپول  آنتی ‌بیوتیک توصیه می شود. از انواع متفاوت عفونت پس از تزریق ژل به لب ها می توانیم به عفونت باکتریایی،  قارچی یا حتی ویروسی اشاره کنیم.

۲• مصرف هیالورونیداز با صلاحدید پزشک: یکی دیگر از روش های درمان تبخال بعد از تزریق ژل لب، هیالورونیداز است. معمولا هیالورونیداز به از بین رفتن و حل شدن ژل‌ اسید هیالورونیک که پس از تزریق ژل باعث انسداد عروق و آلودگی لب ها شده ‌اند کمک زیادی می‌ کند. در اکثر موارد این روش درمانی در کنار مصرف آنتی ‌بیوتیک تجویز می شود. البته برخی از بیماران به هیالورونیداز حساسیت نشان می دهند؛ به همین دلیل هم پیش از تجویز، بهتر است این روش را بر روی بازوی خود امتحان می کنید.

۳• رعایت بهداشت قبل و بعد از درمان: معمولا عفونت پس از تزریق ژل به لب به خاطر رعایت نکردن بهداشت می باشد. شستن صورت با استفاده از محلول‌ ضد باکتری ( البته با صلاحدید پزشک متخصص) و شستن مرتب دست به منظور پیشگیری یا درمان تبخال بعد از تزریق ژل لب کمک زیادی به بیمار می کند.

عکس یه خانومه که با چوب پنبه بر روی تبخال لبش آسیکلوویر میزنه

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

روز
ساعت
دقیقه
ثانیه