بهترین فصل برای تزریق چربی به صورت

برای تزریق چربی صورت از لحاظ زمانی هیچ محدودیتی وجود ندارد. در واقع عمل تزریق چربی به صورت را می توان در زمانی انجام داد یعنی محدودیت فصلی و آب و هوایی ندارد. اما پزشکان توصیه می کنند این عمل در فصول سرد که صورت به مقدار کمتری در معرض تابش آفتاب است و تعرق صورت کمتر است انجام شود زیرا رعایت بهداشت صورت در فصول سرد آسانتر است. البته باید این نکته را در نظر گرفت که تزریق چربی به صورت در فصول بهار و تابستان هیچ مانعی ندارد.

تزریق چربی به صورت چیست؟

تزریق چربی به صورت یکی از محبوب‌ترین روش‌های جوانسازی پوست است. این روش درمانی با برداشتن مقداری چربی از نواحی دیگر بدن مانند باسن و شکم و تزریق چربی برداشته به صورت انجام می‌شود. تزریق چربی برای رفع افتادگی پوست، اصلاح شکل و حالت دادن به بخش‌هایی از صورت و همچنین حجیم کردن قسمت های مورد نظر استفاده است.

تصویر خانم بعد از تزریق چربی به صورت

مراحل انجام عمل تزریق چربی به صورت

تزریق چربی مراحل مختلفی دارد که همه باید در کلینیک زیبایی توسط پزشک انجام شود. در ادامه به مراحل انجام عمل تزریق چربی به صورت اشاره می کنیم:

برداشت چربی یا هاروست

در این مرحله پزشک ناحیه برداشت چربی را مشخص می کند، سپس ناحیه مورد نظر را ضدعفونی و بی حس می کند. ابتدا یک برش کوچک در ناحیه برداشت ایجاد کرده و لوله متصل به سرنگ را وارد آن قسمت کرده و چربی رقیق شده را خارج می‌کنند.

مرحله جداسازی و خالص سازی چربی

در این مرحله چربی رقیق شده را در دستگاه سانتریفیوژ قرار می‌دهند تا خونابه و سایرناخالصی‌ها و محتویات، از چربی جدا شود. چربی خالص شده را در سرنگ‌هایی که برای تزریق آماده کرده‌اند، قرار می‌دهند.

مرحله تزریق چربی به صورت

قسمت‌هایی از صورت، که باید به آن چربی تزریق شود علامت‌گذاری می‌کنند. پزشک چربی‌های خالص شده را با سرنگ‌های کوچک به نواحی مشخص شده در صورت، تزریق می‌کند تا به شکل و حجم مورد نظر دست یابد. برخی از جراحان برای اینکه چربی تزریق شده، به طور یکسان در همه ناحیه مورد نظر پخش شود پس از تزریق،آن قسمت را ماساژ می‌دهند.

مراحل انجام تزریق چربی به صورت

تزریق چربی چقدر طول می کشد؟

عمل تزریق چربی به صورت معمولا از تزریق‌های دیگر مانند ژل بیشتر طول می کشد. به این دلیل که در این عمل، چربی مورد نیاز برای تزریق از قبل آماده نیست و پزشک ابتدا چربی از بدن استخراج و بعد خالص‌سازی آن به صورت تزریق می‌کند. در حالی که در تزریق‌هایی از قبلی ژل و فیلرو… که مواد تزریقی از قبل آماده است، مدت زمان عمل کوتاه‌تر می‌شود. در حالت کلی، تزریق چربی به صورت، حدوداً 1 الی 3 ساعت زمان لازم است.

موارد استفاده تزریق چربی به صورت

تزریق چربی به کل صورت یا کانتورنیگ صورت با چربی:
برای انجام کانتورینگ صورت چربی برای کاهش چین‌ و چروک‌های صورت ، رفع خط‌ اخم و خط‌خنده، برجسته‌کردن و حجم دهی گونه ها ، از بین بردن گودی و تیرگی زیرچشم، فرم‌دادن و زاویه سازی فک استفاده می‌شود.

تزریق چربی به چانه

تزریق چربی به چانه یک متد زیبایی است که در آن چربی به چانه تزریق می‌شود. در واقع با این عمل شکل و طرح چانه را بهبود بخشیده وزیبایی خاصی به صورت می دهد.

تزریق چربی به زیر چشم برای رفع گودگی و تیرگی زیر چشم :
تزریق چربی به زیر چشم یک روش جراحی زیبایی است و برای بهبود گودی و چین و چروک‌ها و تیرگی زیر چشم ها بسیار اثر بخش است.

آیا می شود هم زمان با تزریق چربی صورت تزریق بوتاکس هم انجام داد؟

بله، هردو برای جوانسازی پوست انجام می شود و هیچ گونه تداخلی با هم ندارند.

مزایای تزریق چربی به صورت

در تزریق چربی به صورت ، چون از چربی‌ بدن خود فرد استفاده می‌شود این تزریق نسبت به تزریق های دیگر(ژل ، فیلر…)، مزایای زیادی دارد از جمله:

  • عدم واکنش آلرژیک: برداشت چربیاز بدن فردمتقاضی، خطر واکنش‌‌ آلرژیک را به ماده‌ خارجی را پایین مت آورد. زیرا سیستم ایمنی بدنی افراد به تزریق چربی از بدن خودشان، معمولا واکنش منفی نشان نمی‌دهد.
  • حالت طبیعی و ماندگاری بیشتر: نتیجه تزریق چربی به صورت دائمی و طبیعی است. تزریق چربی به صورت نسبت به سایر روش‌ها ماندگاریبالاتری دارد. پزشکان ماندگاری این روش را 7 الی 10 سال تخمین زده‌اند. همین امر باعث شده، تزریق چربی به صورت، از لحاظ هزینه هم به صرفه است.
  • تاثیر فوق العاده در جوانسازی پوست: تزریق چربی به صورت یک روش موثر و کم تهاجم برای جوانسازی پوست و از بین بردن چین و چروک‌های بدن، است.
  • پرکردن فرورفتگی‌ها: با تزریق چربی به صورت می‌توان قسمت‌هایی از صورت که به علت کهولت سن، کاهش وزن، بافت چربیشان تحلیل رفته و استخوانی شده‌اند،پر کرد به علاوه از تزریق چربی به صورت، برای ایجاد تقارن در قسمت‌های نامتقارن صورت هم استفاده می‌کنند.
  • از بین بردن جای زخم و سوختگی در صورت: این روش جای زخم و سوختگی رفع می‌کند و اسکارها هم را پر می‌کند.
  • نداشتن محدودیت سنی: تزریق چربی به صورت، برای افراد 30 الی 75 سال، قابل انجام است.
  • کم‌خطر بودن: این عمل نیاز به بیهوشی ندارد و جزو روش‌های بسته است، یعنی به شکافتن بافت صورت وبدن احتیاج ندارد و خظر آسیب به اعصاب، رگ‌ها و اندام‌های داخلی و خارجی بسیار پایین است. این امر، ریسک این عمل را کاهش داده و آن را به روشی ایمن و مطمئن تبدیل می‌کند.

عکس قبل و بعد تزریق چربی به صورت

عوارض تزریق چربی

تزریق چربی به صورت، با داشتن عوارض جانبی بسیار کم، جزو روش های ایمن و کم خطر به شمار می رود. عوارض طبیعی این عمل شامل ورم و کبودی است که تا 2 روز پس از تزریق از بین می رود. در واقع بروز عوارض جانبی به شرایط خاص افراد بستگی دارد. رعایت نکردن مراقبت‌های بهداشتی پیش و بعد از عمل باعث تشدید بروز عوارض می‌شود. به عنوان مثال استعمال الکل و کشیدن سیگار و… باعث بروز عوارض پس از تزریق وتاخیر در روند بهبودی می‌شود.

روش های تزریق چربی به صورت

تزریق چربی به صورت به دو روش میکروفت و نانوفت انجام می‌شود. در روش میکروفت، ابتدا چربی برداشته شده را به ذرات میکرومتری تبدیل کرده و سپس به ناحیه مورد نظر تزریق می کنند؛ اما در روش نانوفت چربی استخراج شده را تصفیه می‌کنند و سپس آن را تا حد ابعاد نانومتری ریز می‌کنند. ماندگاری چربی به روش نانوفت نسبت به روش میکروفت بیشتر است البته هزینه تزریق چربی به صورت با روش نانوفت بیشتر از روش میکروفت است.

بهترین زمان برای تزریق مجدد چربی به صورت چه زمانی است؟

معمولا تزریق چربی به صورت، طی یک جلسه انجام می‌شود. ماندگاری تزریق چربی، نسبت به روش‌های دیگر بیشتر است. اما پزشکان توصیه می‌کنند تزریق مجدد یا ترمیم، به فاصله 3 الی 5 ماه، پس از تزریق اول برای ماندگاری بیشتر انجام شود.

سوالات متداول در خصوص بهترین فصل برای تزریق چربی به صورت

بهترین زمان برای تزریق چربی معمولاً در ماه های سردتر مانند پاییز و زمستان است. هوای خنک تر به روند بهبودی کمک می کند، زیرا تورم و خطر عوارض را کاهش می دهد. علاوه بر این، می‌توانید لباس‌های حجیم‌تری بپوشید تا هرگونه تورم با لباس پس از جراحی پنهان شود.
در حالی که می توانید تزریق چربی را در طول تابستان انجام دهید، اما برای مدیریت گرما و قرار گرفتن در معرض نور خورشید به مراقبت های پس از عمل نیاز دارید. تورم در هوای گرم‌تر می‌تواند آشکارتر باشد و برای جلوگیری از مشکلات رنگدانه‌ای باید از قرار گرفتن در معرض مستقیم خورشید در نواحی تحت درمان اجتناب کنید. ماندن در خانه و خنک نگه داشتن می تواند به کاهش این خطرات کمک کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان