کاشت ابرو به روش FUT
اگر به فکر تقویت ابروهای خود هستید، به جای استفاده از روش های سنتی و کم اثر از کاشت ابرو به روش FUT استفاده کنید. تیم ما به ارائه مراقبت های تخصصی و شخصی سازی شده به شما کمک کند تا ابروهای زیبا و پرپشت داشته باشید. با ابروهای کم پشت یا نامتقارن خداحافظی کنید و از ظاهر جدید خود لذت ببرید.
برای دریافت نوبت و یا مشاوره رایگان کاشت ابرو به روش FUT، فرم زیر را پر کنید
"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد
کاشت ابرو به روش FUT چیست؟
بعد از موفقیت در کاشت مو، این سوال پیش آمد که آیا کاشت ابرو نیز امکان پذیر است؟ بسیاری از افراد از عیوب ایرادات خود همچون ابرو های تکه تکه شده و نا هماهنگ رنج می برند؛ به همین خاطر کاشت مو به قدری موفقیت آمیز شده است که به راحتی می توان فهمید که همه این حدس و گمان ها از کجا می آیند. اگر شما هم با ریزش ابرو دست و پنجه نرم می کنید و به دنبال راهی برای رفع کردن آن هستید، خوشحالیم که بگوییم کاشت ابرو در ایران نه تنها در جایگاه خودش، بهترین است، بلکه بسیار آسان می باشد. به طور کلی، روش های متفاوتی برای کاشت ابرو وجود دارند که ما در این مقاله سعی داریم به بررسی کاشت ابرو به روش FUT بپردازیم. آیا می خواهید بدانید مزایای کاشت ابرو به روش FUT چیست؟ هزینه کاشت ابرو به روش FUT چقدر است؟ با ما همراه باشید تا به بررسی این موضوع بپردازیم.
مزایای کاشت ابرو به روش FUT
یکی از قدیمی ترین روش های کاشت ابرو، روش نواری یا کاشت واحد فولیکولی (FUT) است که از گذشته تا کنون طرفداران زیادی دارد. درست است که این روش دارای چند کاستی می باشد اما در مقابل روش های دیگر مزایای خاصی نیز دارد. در این روش از پیوند ابرو، رگه ای از پوست از منبع اصلی (جایی که مو غالب است، به عنوان مثال پشت سر) برداشته می شود و سپس گرافت های مو از آن جا جدا شده و در ناحیه ابرو کاشته می شود. ناحیه ای که در ابتدا موها از آنجا کشیده شده اند، با کمک بخیه دوخته خواهند شد و چند هفته طول می کشد تا بهبود یابند. مهم ترین مزایای کاشت ابرو به روش FUT به شرح زیر می باشند.
- امکان پیوند با چگالی بالا وجود دارد: یکی از مزایای کاشت ابرو با روش FUT آن است که می توان از این راه در مواقعی که احتیاج باشد به ناحیه ابرو تعداد بیشتری گرافت پیوند زده شود، استفاده کرد. با این حال، تعداد بیشتری از پیوند ها تنها در صورتی به دست می آیند که از پشت سر، بتوان نواری از گرافت خارج کرد.
- نتایج کاشت ابرو با این روش کاملا طبیعی هستند؛ به خصوص در صورتی که به وسیله پزشک متخصص پوست و مو و با رعایت درست و اصولی زاویه رشد ابرو ها صورت بگیرد.
- امکان پیوند زدن تعداد بالایی از گرافت به ناحیه ابرو و پهن شدن مو های این ناحیه به اندازه دلخواه شخص و داشتن ابرو پرپشت وجود دارد.
- با استفاده از این روش می توان زخم ها و اسکار هایی که ممکن است به دنبال ضربه یا آسیب ایجاد شده باشند و زیبایی ابرو را تحت تاثیر قرار دهند، از بین برد.
- با استفاده از این روش، سطح اعتماد به نفس فرد به خاطر داشتن ابرو هایی زیبا، پهن و پرپشت بالا خواهد رفت.
- به خاطر آن که در این نوع کاشت ابرو، تعداد گرافت بیشتری باید برداشته شود، از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه است.
- نتایج این روش، دائمی و ماندگار هستند.
هزینه کاشت ابرو به روش FUT
کاشت ابرو FUT نوعی عمل زیبایی می باشد که در این روش گرافت های مو را از بانک مو بر می دارند و در ناحیه ای از ابرو طبق سلیقه مشتری و همچنین در جهت مناسب کاشته می کارند. کاشت ابرو FUT همانند سایر عمل های زیبایی دیگر تحت پوشش بیمه نیست و بر حسب تعرفه وزارت بهداشت و با توجه به مقدار و تعداد گرافت هایی که کاشته می شوند، محاسبه خواهند شد. علاوه بر این، مهارت، هنر پزشک پوست و مو و همچنین کیفیت مواد اولیه مورد استفاده برای رسیدن به نتیجه دلخواه بر روی هزینه کاشت مو به روش FUT بسیار موثر می باشد. بنابراین از دیگر پارامتر های تاثیر گذار بر روی هزینه این عمل زیبایی، تجربه پزشک متخصص پوست و مو است. طبق برآورد هایی که اکثر کلینیک های پوست و مو داشته اند، هزینه کاشت ابرو به روش FUT چیزی بین ۸ الی ۱۰ میلیون تومان می باشد. اگر در کلینیکی دیدید که از شما برای کاشت ابرو با این روش هزینه کمتری دریافت می کنند، به هیچ عنوان خوشحال نشوید. توجه داشته باشید که کاشت ابرو ارزان و با هزینه کمتر، به خاطر غیر مجاز بودن سالن زیبایی و همچنین عدم رعایت کردن موارد بهداشتی یا استاندارد ها باعث بروز عفونت یا ریزش مو های کاشته شده خواهد شد.
مراحل کاشت ابرو به روش FUT
همان طور که گفتیم، کاشت ابرو به روش FUT جزو سنتی ترین راهکار های کاشت مو می باشد که در مرحله نخست، پزشک پوست و مو پوست سر بیمار خود را با دارو های بی حس کنند، بی حس می کند و مراحل زیر شروع خواهد شد:
- ابتدا یک برش نواری شکل باریک با عرض ۱ الی ۱.۵ سانتی متر در بخش پشت سر زده خواهد شد تا امکان برداشت کردن فولیکول ها برای پزشک فراهم شود. دلیل انتخاب کردن این ناحیه برای برداشت فولیکول آن است که فولیکول های مو های موجود در پشت سر، در مقابل ریزش بسیار مقاوم هستند و پس از کاشت هم دچار ریزش نمی شوند. جراح لازم است در این مرحله، کار برش را به شکلی انجام بدهد که کمترین جای زخم یا اسکار باقی بماند.
- در گام بعدی، نیاز است که پزشک پوست و مو تمامی گرافت ها را از نوار پشت سر، جدا کند. این مرحله باید با دقت بالایی انجام شود و به همین خاطر باید زیر میکروسکوپ های خاصی انجام بگیرد. براساس آن که بیمار بخواهد ضخامت ابرو هایش چقدر باشد، حدودا ۱۰۰ الی ۲۵۰ گرافت برداشته می شود.
- پس از جداسازی کردن گرافت ها، پزشک و متخصص برش های ریز و کوچکی را بر روی ابرو ها می زند تا بتواند پیوند فولیکول ها را انجام بدهد. عمق و از همه مهم تر زاویه مو های کاشته شده، باید به شکلی باشد که نتیجه طبیعی ترین را به همراهش داشته باشد. در این روش کاشت ابرو باید حتما به نحوه و همچنین الگوی رشد ابرو طبیعی خود بیمار توجه کرد.
عوارض کاشت ابرو به روش FUT
به طور کلی در تکنیک کاشت ابرو به صورت FUT عوارض جانبی به شکل محدود و بسیار نادری اتفاق می افتد. خطرات و عوارض کاشت ابرو به روش FUT شامل قرمزی، خارش، کبودی خفیف و احساس درد می باشد که طبیعی است و بعد از چند روز به طور کامل بهبود می یابد. اما با این حال بعضی از عوارض جانبی این روش هم ممکن است در بعضی از افراد دیده شود که در این صورت لازم است به یک پزشک پوست و موی متخصص مراجعه کرد. حتی اگر این عوارض را مشاهده کردید، با اپراتور خود در خصوص صحبت و مشورت کنید تا برای رفع این مشکل به شما کمک کند. سایر عوارض کاشت ابرو به روش FUT به شرح زیر می باشند.
- رشد کردن غیر طبیعی مو های ابرو
- بروز برجستگی
- ایجاد جای زخم یا اسکار
- التهاب در فولیکول های مو یا فولیکولیت
- خونریزی کردن محل
- ورم شدید
- درد
- بی حس شدن ناحیه تحت درمان
برای جلوگیری کردن از بروز عوارض گفته شده، بهتر است که کاشت ابرو در کلینیک های تخصصی پوست و مو و توسط متخصصین مجرب و حرفه ای انجام بگیرد. علاوه بر این حتما باید کاشت ابروی خود را توسط دستگاه های جدید و روز دنیا درون محیطی استریل انجام داد. همچنین متخصصین باید بعد از بررسی کردن موضع مد نظر و با توجه کردن به خواسته بیمار، کاشت ابرو را انجام می دهند.
کاشت ابرو به روش FUE بهتر است یا به روش FUT؟
برای آن که بتوانیم بفهمیمم کاشت ابرو به روش FUT بهتر است یا FUE باید هر یک از این دو روش را به صورت جداگانه ای تعریف کنیم. به طور کلی، روش FUT جزو بهترین روش های کاشت ابرو می باشد ک در آن فولیکول ها به شکل نواری برداشته خواهند شد. با پیشرفت تر شدن عصر تکنولوژی و علم پزشکی، عیوب روش FUT به طور کامل برطرف شدند و روش FUE هم ابداع شد. توجه داشته باشید که روش برداشت بانک مو در کاشت ابرو به روش FUE متفاوت تر از روش های قبلی است و عوارض کمتری هم دارد. به طور کلی، برداشت فولیکول و گرافت های مو در FUE با کمک ابزار های دقیق و با قطر بسیار کمتر از ۱ میلی تر از ناحیه پوست سر انجام می گیرد. اما سایر مراحل آماده سازی یا کاشت فولیکول ها شبیه روش FUT خواهد بود. اما تفاوت این دو روش در چیست؟
روش FUE یاFollicular Unit Extraction با FUT یاFollicular Unit Transplantation، هر دو متداول ترین راه برای کاشت ابرو می باشند. در هر دوی این روش ها، از مو های سر به منظور کاشت استفاده می شود. ولی هر دوی این روش ها در روش انجام و همچنین نحوه برداشت مو از ناحیه دهنده یا بانک مو متفاوت خواهد بود. توجه داشته باشید که در کاشت ابرو به روش FUE، مو های سر، یک به یک و با استفاده از وسیله نوک تیزی به اسم میکروموتور از بانک مو و ناحیه دهنده برداشته خواهد شد. در مرحله بعدی، این مو ها در ناحیه ابرو ها کاشته می شوند. علاوه بر این، در روش FUE از برش ها و جراحی های بزرگ در ناحیه دهنده اجتناب می شود؛ در نتیجه این روش به منظور کاشت ابرو بسیار مناسب است.
اما در کاشت ابرو به روش FUT، بخشی از پوست بانک مو با برشی بزرگ برداشته خواهد شد و در مرحله بعدی مو های این بخش پوستی به منظور کاشت به ناحیه ابرو مورد استفاده قرار می گیرند. در این روش، به منظور برداشتن فولیکول های مو از ناحیه دهنده لازم است یک برش بزرگ درون این ناحیه انجام داد که ممکن است موجب ایجاد عوارض جانبی و همچنین زخم های بزرگ در ابرو ها می شود.
با توجه به تمامی این تفاوت ها، باید بگوییم که روش FUE برای کاشت ابرو گزینه مناسب تر می باشد؛ چون که در آن، دیگر خبری از برش های بزرگ و استفاده از وسایل نوک تیزی که احتمال آسیب رسیدن به بافت های مجاور را بالا می برند، نیست. همچنین، در کاشت مو به روش FUE زمان بازگشتن فرد بیمار به فعالیت های روزانه بعد از عمل بسیار کوتاه تر خواهد بود و عوارض جانبی کمتری هم دارد.