عکس قرص قرمز در دست راست و قرص آبی در دست چپ - آنتی بیوتیک بعد از تزریق فیلر

مصرف آنتی بیوتیک بعد از تزریق ژل

آیا مصرف آنتی بیوتیک بعد از تزریق ژل مجاز است؟ این سوال، یکی از پرسش هایی بود که مراجعه کننده ای در جلسه ویزیت خودش از متخصصین ما پرسید و همه را درگیر خودش کرد. شاید سوال شما هم باشد و بخواهید بدانید که رابطه مصرف این دارو پس از تزریق فیلر پوستی یا ژل چیست. امروزه فیلرهای پوستی اکثرا بر پایه هیالورونیک اسید هستند و به خاطر آن که این ماده در بدن وجود دارد، غیر سمی‌ و زیست سازگار است. ولی با این حال، به خاطر آن که در همه تزریق‌ ها احتمال بروز عفونت وجود دارد، اکثر پزشکان توصیه می کنند که در بعضی موارد پس از زدن ژل حتما آنتی بیوتیک بخورید اما نه در همه مواقع. بیایید دقیق تر به این موضوع نگاه کنیم.

آیا بعد از تزریق ژل باید آنتی بیوتیک خورد؟

اما در اینجا به این موضوع می پردازیم که آیا بعد از تزریق باید آنتی بیوتیک خورد؟ بستگی دارد؛ بعد از انجام دادن تزریق ژل، ممکن است که در بعضی از موارد در نواحی تزریق، عفونت های باکتریایی به وجود بیاید. در این موارد، مصرف آنتی بیوتیک بعد از تزریق ژل با صلاحدید پزشک می تواند علائم عفونت را سریع تر بهبود ببخشد. حتی مصرف آنتی بیوتیک از به وجود آمدن مشکلات جدی تر هم جلوگیری کند. البته باید به این نکته هم اشاره کنیم که شما نمی توانید هر نوع آنتی بیوتیکی را بعد از تزریق ژل یا فیلر مصرف کنید. لذا برای درمان کردن عفونت ناشی از تزریق فیلر حتما باید با پزشک خودتان صحبت کنید و به هیچ عنوان به صورت خودسرانه آنتی بیوتیک نخورید.

عکس تزریق ژل به لب پایین

از طرفی، برخی از مراجعه کنندگان نگران هستند که مصرف آنتی بیوتیک‌ بعد از تزریق ژل، مولکول‌ های ژل تزریقی را از بین ببرد و نتایج درمانشان را محدود کند. ولی در حالت کلی آنتی بیوتیک‌ ها به منظور مقابله کردن با عفونت‌ باکتریایی طراحی شده اند و از آنجایی که ژل یک نوع پروتئین به حساب می آید، انتظار نمی‌ رود که مصرف این داروها تاثیری بر روی طول دوره درمان تزریق ژل داشته باشد یا حتی نتایج غیر منتظره‌ ای به وجود بیاورد.

حال ممکن است بپرسید برای جلوگیری از بروز عفونت بعد از تزریق ژل چه کنیم؟

  1. پزشکان حتما باید در آغاز کار خود ناحیه هدف را به خوبی ضدعفونی کند.
  2. نباید در هنگام تزریق هیچگونه تبخال داشته باشید. به طور کلی تبخال یک ویروسی است که اگر در حین این عمل فعال شود، عفونت فرد را تشدید می کند.
  3. بعضی از افراد پس از تزریق در زیر پوست خود غده‌ های کوچک و سفتی حس می کنند که منشاء آن از تزریق در سطح پوست است. این عفونت بعد از مدتی خودش را نشان خواهد داد. ولی نگران نباشید؛ چون که این مشکل حل شدنی است.
  4. استفاده از برخی از آنتی‌ بیوتیک های مجاز و استروئید های موضعی می توانند عفونت در محل تزریق را از بین ببرند. اما مصرف آنتی بیوتیک بعد از تزریق ژل فقط با صلاحدید پزشک مجاز است.

موارد منع مصرف آنتی بیوتیک بعد از تزریق ژل

به طور کلی، در صورتی با عفونتی در بدنتان درگیر هستید، به هیچ عنوان نباید بعد از تزریق ژل لب، آنتی بیوتیک مصرف کنید. در این جور مواقع آنتی بیوتیک فقط راه را برای بروز عفونت بیشتر باز می کند. موارد منع مصرف آنتی بیوتیک بعد از تزریق ژل عبارت است از:

  • وجود سابقه عفونت‌ اخیر یا فعلی در بدن مثل عفونت ادراری
  • وجود عفونت سینوسی
  • وجود عفونت پوستی
  • وجود عفونت دستگاه گوارش
  • وجود عفونت در حفره دهان مثل آبسه دندان

پس از فیلر باید از مصرف چه داروهایی دوری کرد؟

اگر قصد دارید فیلر تزریق کنید، علاوه بر توجه به مصرف آنتی بیوتیک بعد از تزریق ژل باید به مصرف سایر مواد غذای هم توجه نمایید. مصرف مواد غذایی زیر بعد از تزریق ژل یا هر نوع پرکننده پوستی ممنوع است.

بعد از تزریق فیلر از چه داروهایی باید اجتناب کرد؟

  1. آسپرین
  2. ایبوپروفن
  3. ادویل
  4. موترین
  5. نیوه آلو
  6. نوپرین
  7. جینکو بیلوبا
  8. خار مریم
  9. دوز بالای ویتامین E
  10. آنتی بیوتیک های گفته شده در بالا

سوالات متداول در مورد مصرف آنتی بیوتیک بعد از تزریق ژل

این که آیا بعد از تزریق ژل احتمال عفونت وجود دارد؟ امروزه باعث نگرانی افراد شده است.در حالت کلی احتمال بروز عفونت در مراجعه کنندگان پس از تزریق ژل کم است اما باز هم درصد کمی از بیماران این عارضه را تجربه می کنند. به همین خاطر برای تزریق ژل حتما باید به سراغ کلینیک های معتبر رفت؛ چون این احتمال وجود دارد که عفونت از محل تزریق ایجاد شود.
در جواب این سوال که آیا بعد از مصرف آنتی بیوتیک می توان تزریق ژل انجام داد باید بگوییم: به هیچ عنوان! اغلب مراجعه ‌کنندگان در کلینیک، از ما می‌‌ پرسند: آیا می‌ توانند هنگامی که آنتی بیوتیک می خورند یا بعد از دوره درمان خود تزریق ژل و فیلر انجام دهند. به عنوان یک قاعده کلی و مهم، وجود عفونت در بدن باعث جذب شدن احتمالی آن به فیلر و ایجاد عفونت شدیدتر در ناحیه تزریق می گردد. بنابراین ممکن است که خود آنتی بیوتیک با تزریق فیلر یا ژل در تداخل نباشد ولی وجود عفونتی که از قبل و در دوره مصرف آنتی بیوتیک درمان نشده، باعث به بروز عوارض و همچنین مشکلات بعد پس از تزریق می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان

هر ۲ جلسه لیزر فول بادی = ۱ فیشیال رایگان