میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ که به عنوان درمان القای کلاژن نیز شناخته می شود، یک روش زیبایی است که از سوزن های ظریف برای ایجاد سوراخ های ریز در پوست استفاده می‌کند. این سوراخ‌ها باعث تحریک فرآیند بهبود طبیعی بدن می‌شود که منجر به تولید کلاژن و الاستین جدید می‌شود. این می تواند ظاهر خطوط ریز، چین و چروک، اسکار آکنه و سایر عیوب پوست را بهبود بخشد.

میکرونیدلینگ​

برای دریافت نوبت و یا مشاوره رایگان میکرونیدلینگ ، فرم زیر را پر کنید

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

این فیلد برای هدف اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

میکرونیدلینگ معمولاً با وسیله‌ای به نام درمارولر انجام می‌شود که یک دستگاه کوچک دستی با یک غلتک پوشیده از سوزن‌های ریز است. سوزن ها معمولا از فولاد ضد زنگ یا تیتانیوم ساخته می شوند. این روش کم تهاجمی است و می تواند روی صورت، گردن و سایر نواحی بدن انجام شود. همچنین بر روی انواع پوست موثر است و می توان از آن برای بهبود انواع نگرانی های پوستی استفاده کرد. برخی از عوارض جانبی رایج عبارتند از قرمزی، تورم و ناراحتی خفیف، اما معمولاً در عرض چند روز فروکش می‌کنند. توجه به این نکته ضروری است که برای دستیابی به نتایج مطلوب ممکن است چندین درمان مورد نیاز باشد.

میکرونیدلینک که به عنوان روشی غیر تهاجمی شناخته می شود؛ از سالیان دور برای از بین بردن بسیاری از مشکلات پوستی و به منظور جوانسازی پوست کاربرد داشته؛ در این روش با استفاده از وسیله ای به نام درماپن سوراخهای بسیاری ریزی در سطح پوست ایجاد می شود؛ بدین صورت، پوست تحریک شده و شروع به بازسازی می کند. این روش، با هدف بهبود ظاهر و عملکرد پوست توسط پزشک انجام خواهد شد.

به طور کلی، اگر هدفتان از مراجعه به یک متخصص پوست کاهش یا رفع مشکلاتی چون شل شدگی، اسکار، لکه ها یا چین و چروک های پوستی و غیره است؛ میکرونیدلینگ می تواند مناسب شما باشد؛ چرا که این روش به جوانسازی پوستتان کمک زیادی خواهد کرد. اما چگونه؟

دستگاه میکرونیدلینگ

دستگاه میکرونیدلینگ که به عنوان درمارولر یا رولر پوست نیز شناخته می شود، یک دستگاه کوچک دستی است که حاوی سوزن های ظریفی است. این سوزن ها برای ایجاد سوراخ های ریز در پوست استفاده می شوند که می تواند به تحریک تولید کلاژن و بهبود ظاهر کلی پوست کمک کند. میکرونیدلینگ اغلب برای درمان انواع مشکلات پوستی، از جمله اسکار آکنه، خطوط ریز و چین و چروک استفاده می شود. این دستگاه را می توان با طول سوزن های مختلف تنظیم کرد تا اعماق مختلف پوست را هدف قرار دهد.هنگامی که میکرونیدلینگ به درستی مورد استفاده قرار گیرد، می تواند راهی ایمن و موثر برای بهبود ظاهر پوست باشد. با این حال، مهم است که توجه داشته باشید که این روش فقط باید توسط یک متخصص آموزش دیده انجام شود، زیرا استفاده نادرست می تواند باعث آسیب یا عفونت شود. همچنین تمیز کردن صحیح دستگاه قبل و بعد از هر بار استفاده برای جلوگیری از گسترش باکتری ها بسیار مهم است.

این دستگاه شامل سوزن هایی است که این سوزن ها به لایه‌ی درم نفوذ کرده و باعث جراحتی مختصر در پوست می شوند. در ادامه، پوست به این عمل واکنش نشان داده و تولید الاستین و کلاژن که از پروتئین های قوام دهنده‌ی پوست هستند، افزایش می یابد و بازسازی آغاز می شود.

همچنین، استفاده از کرم های بی حس کننده موضعی قبل از انجام میکرونیدلینگ موجب می شود تا فرایند درمان بدون درد طی شود.

دستگاه میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ مو

میکرونیدلینگ مو که به عنوان میکرونیدلینگ پوست سر یا درما رولینگ نیز شناخته می شود، یک درمان زیبایی است که شامل استفاده از دستگاهی با سوزن های ریز برای ایجاد سوراخ های ریز در پوست سر است. سوزن ها معمولاً از فولاد ضد زنگ ساخته می‌شوند و طول آنها بین 0.5 تا 2.5 میلی متر است. این روش با استفاده از غلتک درما انجام می شود که یک دستگاه دستی با سر نورد پوشیده از سوزن است. سوزن‌ها پوست سر را سوراخ می‌کنند و جراحات کوچک و کنترل‌شده‌ای ایجاد می‌کنند که روند بهبود طبیعی بدن را تحریک می‌کند و باعث رشد موهای جدید می‌شود.
میکرونیدلینگ مو با چرخاندن درما رولر روی پوست سر در یک الگوی خاص انجام می‌شود. سوزن ها پوست را سوراخ می‌کنند و کانال های کوچکی ایجاد می‌کنند که باعث جذب بهتر محصولات رشد مو می‌شود. این روش نسبتاً بدون درد است و در حدود 30 دقیقه قابل انجام است. معمولاً هر 4-6 هفته یکبار برای نتایج مطلوب انجام می شود.

میکرونیدلینگ پوست

در طول این روش، از سوزن ها برای ایجاد سوراخ های کوچک در پوست استفاده می شود که باعث شروع روند بهبود طبیعی بدن می شود. همانطور که پوست بهبود می یابد، کلاژن و الاستین تولید می‌کند که می‌تواند به بهبود ظاهر خطوط ریز، چین و چروک، اسکار آکنه و سایر مشکلات پوستی کمک کند.

میکرونیدلینگ را می‌توان بر روی صورت، گردن و بدن انجام داد و برای درمان انواع مشکلات پوستی از جمله آکنه، هایپرپیگمانتاسیون و افزایش سن می توان از آن استفاده کرد. این یک روش ایمن و موثر با حداقل زمان بهبودی در نظر گرفته می‌شود.
یکی از مزایای میکرونیدلینگ این است که برای انواع پوست قابل استفاده است و می‌تواند متناسب با نیازهای فردی هر بیمار سفارشی شده است. همچنین می‌توان از آن در ترکیب با سایر درمان‌ها مانند سرم‌های موضعی استفاده کرد و به بهبود نفوذ و اثربخشی این محصولات کمک کرد.

تیرگی پوست بعد از میکرونیدلینگ

لک پس از میکرونیدلینگ می تواند حاکی از طی شدن روند درمان باشد که در این صورت جای نگرانی نیست و لک ها بعد از گذشت چند جلسه از بین خواهند رفت. لذا، می بایست فرایند درمان را کامل کنید.

به هر حال، میکرونیدلینگ باید توسط متخصص و به روشی صحیح انجام شود که در غیر این صورت ممکن است پوست آسیب دیده و لک یا تیرگی در پوست ظاهر شود.

به طور کلی، از دلایل تیرگی پوست و ایجاد لک پس از میکرونیدلینگ می توانند موارد زیر باشند:

  • حساسیت به میکرونیدلینگ

حساسیت به میکرونیدلینگ از عارضه هایی است که ممکن است پس از انجام درمان، ایجاد لک کند؛ دلیل آن هم می تواند بی حسی هایی که استفاده شده و از طریق سوزن ها وارد پوست شده اند، باشد.

لک بعد از میکرونیدلینگ در اثر حساسیت ممکن است 36 ساعت پس از درمان ظاهر شود.

  • حساسیت پوست نسبت به نور آفتاب

در عمل میکرونیدلینگ پوست نسبت به نور خورشید حساس تر می شود. حتی ممکن است نور خورشید پوستتان را دچار لک بعد از میکرونیدلینگ کند. لذا، می بایست برای یک ماه در معرض نور مستقیم خورشید قرار نگیرید؛ چرا که پوست 28 روز زمان نیاز دارد تا بتواند لایه‌ی سطحی خود را که در اثر انجام میکرونیدلینگ آسیب دیده بازسازی کند.

  • تورم و کبودی

تورم و کبودی بعد از میکرونیدلینگ طبیعی است. لذا، کمی تورم و کبودی در قسمت زیر چشم ها ممکن است دیده شود. البته بسته به عمق درمان، وجود کبودی و تورمی خفیف برای 1 تا 3 روز طبیعی است. اما گاهی این تورم و کبودی ها اشتباها، لک پس از میکرونیدلینگ در نظر گرفته می شوند.

همچنین، پس از میکرونیدلینگ ممکن است، علائم خیلی کوچکی بر روی پوست خود ببینید، اما از آن جا که این روش با ضربات سوزن بر روی پوست انجام می شود، لذا ایجاد اثرات خیلی کوچک بر روی پوست غیرعادی نیست و این علائم و اثرات، لک پس از میکروبیلدینگ نیستند و از بین می روند.

  • جوش پس از میکرونیدلینگ

در صورت ابتلا به بیماری خاصی، حتما می بایست پیش از انجام میکرونیدلینگ با پزشکتان مشورت نمایید؛ چرا که این روش درمانی می تواند منجر به گسترش بیماری و یا در مواردی لک پس از میکرونیدلینگ شود.

لذا، میکرونیدلینگ می تواند موجب گسترش باکتری ها و بدتر شدن ضایعه ها یا جوش های فعال بر روی پوست و نیز ایجاد لک پس از میکرونیدلینگ شود.

نحوه انجام میکرونیدلینگ به چه صورت است؟

در روش میکرونیدلینگ از دستگاهی با سوزن هایی بسیار کوچک و نازک استفاده می شود؛ به طوری که، بر اثر تماس این سوزن ها با پوست و وارد آوردن فشاری مشخص، سوراخ های بسیار کوچکی روی پوست ایجاد خواهد شد که با انجام این کار ورود و نفوذ مواد و سرم ها به پوست امکان پذیر می شود.

به طور کلی، میکرونیدلینگ را می توان به دو صورت انجام داد:

  • میکرونیدلینگ به صورت دستی

میکرونیدلینگ به روش دستی به کمک دستگاه درمارولر انجام می شود. این دستگاه شامل یک سری غلطتکی با سوزن هایی نازک و کوچک از جنس تیتانیوم است و کاربرد آن ایجاد سوراخ هایی با عمقی مشخص بر روی پوست می باشد.

  • میکرونیدلینگ با کمک دستگاه

میکرونیدلینگ با کمک دستگاه نسبت به روش دستی نتایج بهتری را نشان داده؛ چرا که در این روش از دستگاهی برای ایجاد منافذ بر روی پوست استفاده می شود که می توان سرعت حرکت آن را تنظیم کرد. لذا، تعداد منافذ ایجاد شده بر روی پوست در این روش، خیلی بیش تر از روش دستی خواهد بود.

به هر حال، سوراخ ها یا زخم هایی که در هر دو روش ایجاد می شوند، راهی برای نفوذ سرم ها، ویتامین ها و دیگر مواد درمانی به منفذهای پوست بوده تا بدین صورت، بازسازی پوست صورت گیرد. به همین خاطر، معمولا پیش از انجام میکرونیدلینگ، از سرمی که متشکل از موادی چون اسید هیالورونیک، ویتامین سی و غیره می باشد، بر روی پوست استفاده می شود.

استفاده از این سرم در سرعت بخشیدن به روند جوانسازی و افزایش میزان تولید الاستین و کلاژن تاثیر خواهد داشت؛ لذا، بازسازی و جوانسازی پوست با سرعت بیش تری انجام خواهد شد.

دقت داشته باشید که، میزان نفوذ سوزن ها در این روش، به نوع جراحت و تشخیص پزشک متخصص بستگی دارد.

بعد از میکرونیدلینگ چه کرمی بزنیم؟

اگر به دنبال روش میکرونیدلینگ برای جوانسازی پوست خود هستید، بهتر است بدانید که استفاده از یک ترمیم کننده مناسب بعد از آن که درمان را انجام دادید، می تواند برای شما بسیار مفید باشد.

همان گونه که ذکر شد، میکرونیدلینگ در پوست منافذ و زخم هایی ایجاد می کند که همین امر باعث می شود تا کرم های ترمیم کننده بهتر در لایه های زیرین پوست نفوذ کنند و تاثیرگذاری بیش تری داشته باشند.

همچنین، استفاده از سرم اسید هیالورونیک و یا نرم کننده هایی چون پترولاتوم یا لانولین پس از میکرونیدلینگ مناسب است. استفاده از این کرم ها برای دو تا 3 روز پس از درمان، می تواند از ایجاد لک جلوگیری کند و در بهبود قرمزی و تورم پوست موثر هستند.

همچنین، پس از گذشت چند روز از زمان درمان، می توان از مرطوب کننده های معمولی استفاده کرد.

اما توجه داشته باشید که، اگر می خواهید از کرمی پس از انجام میکرونیدلینگ استفاده کنید، در ابتدا می بایست نظر پزشک خود را در آن مورد بدانید.

تاثیر میکرونیدلینگ بر پوست؟

میکرونیدلینگ تاثیرات بسیار خوبی را بر روی پوست می گذارد. این روش درمانی که برای همه نوع پوستی مناسب است، برای بازسازی پوست بسیار موثر بوده و با تکرار آن هر 4 الی 6 هفته یک بار می توان اثرات مثبت آن را به تدریج مشاهده نمود.

به طور کلی، اگر میکرونیدلینگ به شیوه ای صحیح و در فاصله های زمانی مشخص انجام شود، پوستتان به مرور سالم تر، صاف تر و جوان تر خواهد شد. از تاثیراتی که میکرونیدلینگ بر روی پوست می گذارد می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • کوچک شدن منافذ پوست
  • کاهش یا رفع خطوط یا چین و چروک های صورت
  • سفت و جوان شدن پوست
  • بهبود ترک های پوستی
  • بهبود اسکار یا جای زخم

تفاوت آر اف فرکشنال با میکرونیدلینگ

آر اف فرکشنال که به عنوان یک روش درمانی برای رفع مشکلات پوستی شناخته می شود، با تحریک پوست برای کلاژن سازی می تواند ظاهر پوست را محکم تر و سفت تر کرده، چین و چروک ها و خطوط روی پوست را از بین ببرد.

اما تفاوت آر اف فرکشنال با میکرونیدلینگ چیست؟ در روش میکرونیدلینگ، درمان از طریق آسیب زدن به پوست صورت می گیرد؛ در حالی که روند درمان در آر اف فرکشنال از طریق انتقال امواج رادیویی به لایه عمقی پوست انجام می شود. لذا، در قسمت سر دستگاه آر اف فرکشنال سوزن های ریزی وجود دارد که انتقال امواج از آن طریق صورت می گیرد.

امواجی که در روش آر اف فرکشنال استفاده می شوند، علاوه بر این که برای پوست مضر نیست، باعث کلاژن سازی و در نهایت جوانسازی پوست خواهند شد.

همچنین، گستردگی تاثیر و نتایج بهبودی روش آر اف فرکشنال در مقایسه با روش میکرونیدلینگ بیش تر است. علاوه بر این، پس از میکرونیدلینگ معمولا زخم های بسیار خفیفی بر روی پوست مشاهده می شود که در آر اف فرکشنال چنین عارضه ای به وجود نمی آید.

از دیگر تفاوت های این دو روش درمانی عبارتند از:

تفاوت در نوع کاربرد

کاربردهای روش میکرونیدلینگ به شرح زیر است:

  • درمان پیری زودرس پوست
  • رفع اسکار
  • درمان آسیب های ناشی از رنگدانه های پوستی
  • رفع لکه های پوستی
  • رفع آکنه با میکرونیدلینگ

کاربردهای روش آر اف فرکشنال شامل موارد زیر می باشند:

  • لیفت ابرو و رفع افتادگی پلک
  • افزایش میزان استحکام پوست
  • رفع چروک های دور چشم
  • رفع چین و چروک های سطحی پوست
  • رفع آکنه و جای جوش
  • کشیدگی و لیفت پوست
  • درمان تعریق زیاد
  • رفع ترک های پوستی

تفاوت در کاندیدا

افراد زیر کاندیدای نامناسبی برای میکرونیدلینگ هستند:

  • افرادی که زخم بهبود نیافته بر روی ناحیه ای از پوست که قرار است درمان بر روی آن انجام شود، دارند.
  • اشخاصی که در طی یک سال اخیر، پرتو درمانی داشته اند.
  • افرادی که تبخال یا عفونت بر روی ناحیه ای از پوست که قرار است درمان بر روی آن انجام شود، دارند.
  • زنان باردار و شیرده
  • مبتلایان به بیماری هموفیلی یا دیابت
  • اشخاصی که داروهای ضد انعقاد خون مصرف می کنند.
  • کسانی که برای ترمیم و بازسازی پوست از امواج رادیویی نظیر لیزر استفاده کرده اند، نباید بلافاصله میکرونیدلینگ کنند.

کاندیدای نامناسب برای آر اف فرکشنال عبارتند از:

  • زنان باردار و شیرده
  • افراد دارای حساسیت پوستی
  • مبتلایان به بیماری ویتیلیگو یا پیسی
  • کسانی که قبلا در محل مورد نظر پرتو درمانی انجام داده اند.
  • اشخاصی که در 6 تا 12 گذشته، دوره درمان با ایزوتینونین ها را داشته اند.

تفاوت در تعداد جلسات

همان گونه که ذکر شد، برای درمانی موثر در روش میکرونیدلینگ معمولا تعداد جلساتی (6 تا 8 جلسه) در نظر گرفته می شود؛ با این حال، برخی افراد با یک جلسه درمان نیز تاثیرگذاری این روش را مشاهده می کنند.

اما در روش آر اف فرکشنال، اکثر مراجعین به 2 تا 3 جلسه درمان نیاز خواهند داشت که بین جلسات درمانی حدود 3 تا 4 هفته فاصله در نظر گرفته می شود.

البته، با توجه به عوامل مختلف و شدت مشکلات پوستی نتایج آر اف فرکشنال در افراد مختلف متفاوت است.

همچنین، از جمله عوارض آر اف فرکشنال، التهاب و تورم تا 24 ساعت بعد از انجام لیزر، قرمزی پوست از 1 تا 2 روز پس از درمان و سوزش و درد در زمان انجام آر اف فرکشنال می باشد.

تفاوت میکرونیدلینگ و مزونیدلینگ

با این که میکرونیدلینگ و مزونیدلینگ هر دو از روشهای جوانسازی پوست هستند، اما مزونیدلینگ در از بین بردن مشکلات پوستی بهتر عمل می کند. با این روش می توان محلول ها و داروهای مخصوص را به هر ناحیه از پوست رساند.

مزونیدلینگ از دو کلمه مزوتراپی و میکرونیدلینگ گرفته شده است. در این روش نیز به مانند میکرونیدلینگ سوراخ هایی بر روی پوست ایجاد می شود که این سوراخ ها در روش مزوندلینگ، مسیری برای جذب مستقیم ویتامین ها، داروها و محصولات مراقبتی پوست می باشد. به کمک این روش، محصولات و داروهای مراقبتی دقیقا وارد محل مورد نظر می شوند و بیشترین تاثیرگذاری را خواهند داشت.

تفاوت اصلی مزونیدلینگ با میکرونیدلینگ در عمق ورود سوزن ها به پوست است. سوزن ها در میکرونیدلینگ با عمق بیشتری در پوست فرو می روند و پوست از لایه های زیرین تحریک می شود؛ در حالی که مزونیدلینگ با کمک درماپن یا مزوگان انجام شده و زیاد وارد پوست نمی شود.

در مزونیدلینگ، کوکتل های مزوتراپی به لایه مزودرم (لایه میانی پوست) وارد شده و بازسازی در این لایه از پوست آغاز می شود که در روند این نوع درمان، کیفیت، کشسانی و انعطاف پذیری پوست افزایش خواهد یافت.

در واقع مزونیدلینگ همان میکرونیدلینگ است که کوکتل های مزوتراپی بدین طریق اضافه می شوند. لذا، تاثیر گذاری روش مزونیدلینگ چندین برابر می شود. این روش علاوه بر جذب بیشتر داروها، موجب جایگزینی سلول های جدید با سلولهای آسیب دیده و پیر خواهد شد.

لذا، با وجود این که منافذ ایجاد شده در روش مزونیدلینگ عمق کم تری دارند، اما به دلیل وجود هزاران منفذ میکروسکوپی، نفوذ مواد مراقبتی و جذب ویتامین ها به لایه های سطحی پوست افزایش یافته، موجب جذبی عمیق تر شده، ایجاد تغییرات را ممکن می سازد.

تفاوت میکرودرم و میکرونیدلینگ

میکرودرم آبریژن که یکی از روشهای غیر تهاجمی جوانسازی پوست است، با عمل لایه برداری، پوست را جوانتر می کند. در این روش با از بین رفتن سلول های مرده پوست، سلوهای جدید ایجاد می شوند.

اما از اصلی ترین تفاوت ها بین میکرونیدلینگ و میکرودرم در میزان نفوذ و تاثیرگذاری آن ها است. به طوری که، میکرودرم برای رفع مشکلات سطحی پوست مناسب است و از میکرونیدلینگ به منظور از بین بردن عارضه های عمیق پوستی استفاده می شود.

به عبارتی، جوانسازی پوست در روش میکرودرم با کمک لایه برداری و سایش بخش سطحی پوست انجام می شود؛ اما در روش میکرونیدلینگ سوزن های ریزی وجود دارند که با کمک آن ها بازسازی پوست از لایه های عمیق تر پوست صورت می گیرد.

لذا، در این روش، دستگاه میکرودرم که دارای نوک الماسی یا کریستالی و غیره است، بر روی ناحیه مورد نظر کشیده می شود و با این کار لایه سطحی پوست حذف خواهد شد. میکرودرم بدون درد است، لذا استفاده از داروهای بی حسی نیاز نیست.

همچنین، پروسه درمان در روش میکرودرم برای هر جلسه حدود 30 تا 40 دقیقه است که نهایتا، ناحیه تحت درمان با کرم مرطوب کننده پوشانده می شود و از آن جا که در هر جلسه میکرودرم تنها لایه نازکی از پوست برداشته می شود، لذا بهتر است تمامی جلسات را که ممکن است بین 5 تا 16 جلسه باشد، به طور مرتب شرکت کنید تا به نتیجه دلخواه برسید.

تعداد جلسات درمانی در این روش با توجه به نوع پوست و تشخیص پزشک می تواند هر هفته، دو هفته یک بار و یا هر ماه یک بار باشد.

عوارض میکرونیدلینگ صورت چیست؟

میکرونیدلینگ یکی از روش های زیبایی بدون جراحی با عوارض جانبی بسیار کم است. به طور کلی، میکرونیدلینگ یک روش درمانی ایمن است و در صورتی که این کار توسط پزشکی با تجربه و متخصص انجام شود، احتمال بروز عوارض و خطرات باز هم پایین خواهد آمد.

به هر حال، این روش ممکن است عارضه های جانبی نیز به همراه داشته باشد که رایج ترین آن ها تحریک پوستی پس از درمان است و قرمزی پوست ممکن است تا چند روز باقی بماند. برخی دیگر از عوارض میکرونیدلینگ عبارتند از:

  • خونریزی
  • احساس ناراحتی در محل
  • کبودی و قرمز شدن
  • خشکی
  • عفونت
  • پوسته پوسته یا خشک شدن پوست
  • تغییر رنگدانه های پوست و لک بعد از میکرونیدلینگ
  • واکنش به داروهای موضعی

عفونت از عوارض جدی، اما نادر میکرونیدلینگ است؛ چرا که منافذ ریز ایجاد شده پس از چند دقیقه بسته خواهند شد و از آن جا که میکرونیدلینگ در کلینیک ها و در شرایطی عاری از هر گونه عوامل عفونی انجام می شود، لذا احتمال بروز عفونت در این روش بسیار پایین است. همچنین، احتمال تیره شدن پوست در این روش کم است، اما در مواردی بسیار نادر می تواند این عارضه ها دیده شوند.

البته خوشبختانه بروز چنین عوارضی موقتی بوده و پس از 1 تا 2 ماه برطرف خواهند شد.

دقت کنید که، میکرونیدلینگ ممکن است علائم عارضه‌ی زخم سرد یا تبخال را در افرادی که سابقه این عارضه را داشته اند، دوباره ظاهر کند که بهتر است در این مورد با پزشک تان صحبت نمایید؛ چرا که در برخی موارد ممکن است نیاز به مصرف داروهای ضد ویروسی باشد.

میکرونیدلینگ با خونریزی همراه نیست؛ اما در صورتی که هدف لایه های عمیق تر پوست باشد، احتمال کبودی و خونریزی وجود دارد.

به این نکته نیز توجه داشته باشید که، نتایج میکرونیدلینگ بلافاصله پس از انجام درمان قابل مشاهده نیست و در چندین جلسه درمانی کم کم نتایج دیده خواهند شد.

ماندگاری میکرونیدلینگ

از آن جا که نوع پوست در افراد مختلف متفاوت است، لذا نمی توان به طور واضح تعیین کرد که میکرونیدلینگ چقدر ماندگاری دارد.

همچنین، هر نوع پوستی نسبت به زخم و آسیب ها واکنشی متفاوت نشان می دهد که البته، هر چه آسیب های پوستی کم تر باشند و تغذیه یا سبک زندگی سالم تری داشته باشید، نتایج میکرونیدلینگ ماندگارتر خواهد بود.

در مجموع، نتایج و تاثیرات میکرونیدلینگ ثابت و دائمی نیست و برای ماندگاری این روش توصیه می شود که هر 3 ماه مجددا درمان را تکرار نمایید.

همچنین، معمولا با توجه به خواسته ها و اهداف هر فرد، پزشک یک دوره درمانی را برای وی تعیین می کند که با توجه به ناحیه تحت درمان معمولا دوره ای 3 تا 6 جلسه ای برای میکرونیدلینگ در نظر گرفته خواهد شد.

لذا، افرادی که به دنبال رفع مشکلات پوستی نظیر رفع چین و چروک های پوست، آسیب های شدید ناشی از نور خورشید، ترک های پوستی و ماندگاری آن هستند، معمولا باید 6 جلسه درمان یا حتی تعداد جلسات بیش تری را طی کنند تا نتایج دلخواهشان را دریافت نمایند که در غیر اینصورت ممکن است مشکلات پوستی رفع نشود و به نتیجه دلخواه نرسند.

به طور کلی، دو عامل زیر می تواند در بازگشت پذیری نتایج میکرونیدلینگ تاثیر بگذارد:

  • نوع چین و چروک، اسکار یا زخمی که برای رفع آن از روش میکرونیدلینگ استفاده می شود.
  • خصوصیات خاص هر پوست

مراقبت های بعد از میکرونیدلینگ صورت

همانگونه که ذکر شد، به دلیل نفوذ سوزن ها به عمق پوست در روش میکرونیدلینگ، عوارضی چون التهاب و قرمزی ممکن است ایجاد شود. لذا، اگر به دنبال رفع سریع عوارض ناشی از میکرونیدلینگ هستید، باید نکات و مراقبت های بعد از میکرونیدلینگ صورت را رعایت نمایید:

  • میوه هایی که در التیام و ترمیم زخم تاثیر مثبتی دارند، مثل آناناس را زیاد استفاده کنید.
  • داروهایی ضد التهاب و مسکن نظیر ایبوپروفن و ادویل استفاده نکنید؛ چرا که این نوع داروها می توانند با روند درمان تداخل ایجاد کرده و مانع از طی روند طبیعی التیام زخم ها شوند.
  • عدم دستکاری پوست، مخصوصا در روزهای نخست پس از میکرونیدلینگ
  • عدم انجام فعالیت هایی که موجب تعریق می شود.
  • عدم استفاده از مواد یا محصولاتی با خاصیت اسیدی
  • قرار نگرفتن در معرض نور آفتاب برای مدت طولانی
  • استفاده از انواع ضد آفتاب هایی که حاوی زینک هستند.

همچنین سایر مراقبت های بعد از میکرونیدلینگ معمولاً شامل مراحل زیر است:

  • ناحیه تحت درمان را با یک پاک کننده ملایم و آب گرم تمیز کنید.
  • یک لایه نازک از یک سرم آبرسان یا مرطوب کننده را روی ناحیه تحت درمان قرار دهید.
  • حداقل تا 24 ساعت پس از درمان از قرار گرفتن در معرض نور خورشید خودداری کنید.
  • برای محافظت از ناحیه تحت درمان در برابر اشعه ماوراء بنفش روزانه از یک ضد آفتاب فیزیکی (SPF 30 یا بالاتر) استفاده کنید.
  • از برداشتن یا خراشیدن در ناحیه تحت درمان خودداری کنید.
  • به مدت 24 تا 48 ساعت از استفاده از هرگونه محصولات لایه بردار یا آرایش در ناحیه تحت درمان خودداری کنید.
  • حداقل به مدت 24 ساعت از تعریق زیاد یا غوطه ور کردن ناحیه تحت درمان در آب خودداری کنید.
  • حداقل به مدت 24 ساعت از سونا، اتاق بخار، شنا خودداری کنید.
  • حداقل به مدت 24 ساعت از انجام هرگونه عمل دیگری که ممکن است باعث آسیب به پوست شود، مانند اپیلاسیون یا لایه برداری شیمیایی خودداری کنید.

پیروی از دستورالعمل‌های مراقبت‌های بعدی که پزشک ارائه می‌دهد نیز مهم است، زیرا ممکن است بسته به نوع دستگاه میکرونیدلینگ مورد استفاده و نوع پوست شما متفاوت باشد.

مراقبت بعد از میکرونیدلینگ

قیمت میکرونیدلینگ صورت به چه عواملی بستگی دارد؟

عوامل متعددی چون وسعت ناحیه تحت درمان، تعداد جلساتی که لازم است، میزان آسیب پوستی، تجربه پزشک و کلینیکی که انتخاب نموده اید، می تواند در قیمت میکرونیدلینگ تاثیر بگذارد.

همچنین، قیمت دستگاه میکرونیدلینگ می تواند بر میزان هزینه آن تاثیر داشته باشد؛ به طوری که استفاده از دستگاه های جدیدتر که دارای قابلیت های بیش تری هستند، هزینه ها را افزایش خواهد داد. در ضمن، هزینه‌ی دستگاه درماپن بیش تر از دستگاه درمارولر است.

لذا، بهتر است پس از مشخص شدن نواحی درمان، در همان جلسه مشاوره در مورد قیمت میکرونیدلینگ صورت نیز با پزشکتان صحبت کنید.

دقت کنید، از آن جا که میکروبلددینگ از دسته درمان های زیبایی است؛ بنابراین بیمه در این مورد پاسخگو نخواهد بود و بیمه درمانی فقط هزینه درمان هایی با توصیه پزشک را پرداخت خواهد کرد.

تفاوت میکرو پیگمنتیشن و میکرو نیدلینگ

میکرونیدلینگ یک روش برای جوانسازی پوست است، در حالی که میکروپیگمنتیشن روشی برای داشتن آرایشی دائم می باشد.

میکروپیگمنتیشن که با کمک ابزارهای استانداردی چون دستگاه پیچی و وسایل استریل و یک بار مصرف انجام می شود، آرایشی دائمی را به شما هدیه خواهد داد.

در این روش، با استفاده از سوزن هایی بسیار ظریف کاشت رنگدانه های معدنی زیست سازگار و ضد حساسیت در عمق مشخصی از پوست انجام می شود.

در حقیقت، رنگ به لایه دوم پوست نفوذ کرده و موجب ایجاد جلوه ای بسیار زیبا در چشم، لب ها یا ابرو خواهد شد.

فواید میکرونیدلینگ صورت

میکرونیدلینگ صورت یک عمل زیبایی است که شامل استفاده از وسیله ای با سوزن های ریز برای ایجاد سوراخ‌های کوچک در پوست می‌شود. ایده پشت این درمان این است که آسیب‌های ناشی از سوزن‌ها، روند طبیعی بهبودی پوست را تحریک می‌کند و منجر به تولید کلاژن و الاستین می‌شود، دو پروتئینی که به پوست خاصیت ارتجاعی و استحکام می‌دهند.
این روش معمولاً 30 تا 60 دقیقه طول می‌کشد و زمان بهبودی معمولاً حداقل است. ممکن است مقداری قرمزی، تورم و حساسیت ایجاد شود، اما این عوارض معمولاً ظرف یک یا دو روز برطرف می‌شوند.
میکرونیدلینگ را می توان برای درمان انواع مشکلات پوستی از جمله خطوط و چین و چروک های ظریف، اسکار آکنه و رنگ ناهموار پوست استفاده کرد. همچنین در بهبود ظاهر کلی پوست موثر است و برای انواع پوست قابل استفاده است.
توجه به این نکته ضروری است که میکرونیدلینگ فقط باید توسط یک متخصص آموزش دیده و دارای مجوز انجام شود و برای افرادی که دارای آکنه فعال یا سابقه کلوئید هستند توصیه نمی‌شود. زخم ها همچنین برای افرادی که باردار یا شیرده هستند توصیه نمی‌شود.

فواید میکرونیدلینگ صورت

عوارض استفاده از دستگاه میکرونیدلینگ

عوارض جانبی رایج میکرونیدلینگ شامل قرمزی، تورم و تحریک پوست است. همچنین ممکن است خونریزی یا کبودی خفیف در محل درمان وجود داشته باشد. این عوارض معمولاً خفیف و کوتاه مدت هستند. به ندرت ممکن است عفونت یا اسکار ایجاد شود. برای به حداقل رساندن خطر عوارض، پیروی از دستورالعمل‌های مراقبت‌های بعدی که توسط پزشک ارائه شده است، مهم است.

قیمت میکرونیدلینگ صورت

هزینه جلسات میکرونیدلینگ بسته به عوامل مختلفی از جمله محل کلینیک، تجربه پزشک و اندازه ناحیه درمان می تواند متفاوت باشد. به طور متوسط، یک جلسه می‌تواند بین 150 تا 500 دلار هزینه داشته باشد. برخی از پزشکان ممکن است معاملات بسته را برای چندین جلسه با نرخ تخفیف ارائه دهند. بهتر است با یک پزشک مشورت کنید تا از قیمت کلینیک خاص آنها و بهترین بسته برای شما مطلع شوید.

در میکرونیدلینگ از چه موادی استفاده میشود ؟

میکرونیدلینگ یک عمل زیبایی است که شامل استفاده از وسیله ای با سوزن های ظریف برای ایجاد سوراخ های کوچک در پوست است. سوزن ها را می‌توان به طول های مختلف بسته به عمق درمان مورد نظر تنظیم کرد. محصولاتی که معمولا در میکرونیدلینگ استفاده می‌شوند عبارتند از:

  • کرم بی حس کننده موضعی برای کاهش ناراحتی
  • سوزن یا کارتریج سوزن استریل شده
  • سرم ها یا سایر محصولات مراقبت از پوست که می توانند قبل یا بعد از عمل روی پوست استفاده شوند تا مزایای درمان را افزایش دهند. برخی از این محصولات عبارتند از هیالورونیک اسید، ویتامین C و فاکتورهای رشد.

استفاده از سوزن های استریل و رعایت پروتکل های بهداشتی مناسب برای به حداقل رساندن خطر عفونت بسیار مهم است.

میکرونیدلینگ برای لک صورت

میکرونیدلینگ می‌تواند با تحریک تولید کلاژن و رشد سلول های جدید پوست به تغییر رنگ پوست کمک کند. این می تواند ظاهر لکه های تیره، لکه های پیری و سایر اشکال تغییر رنگ را بهبود بخشد. با این حال، مهم است که قبل از انجام هر درمانی با یک متخصص مراقبت از پوست یا یک متخصص پوست مشورت کنید، زیرا میکرونیدلینگ ممکن است برای همه انواع پوست مناسب نباشد و ممکن است برای انواع خاصی از تغییر رنگ موثر نباشد.

سوالات متداول در مورد میکرونیدلینگ

بله اما با استفاده از داروهای بی حسی شما دردی حس نمی کنید.
میکرونیدلینگ با تحریک پوست برای کلاژن سازی جوانی را به پوست شما هدیه می دهد.

مشاوره رایگان از کلینیک ترنم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان