لبهای فردی که از هم فاصله دارد و رژ لب را جلوی لب هایش گرفته و کمی از دندان هایش مشخص است

چند روز بعد از تزریق ژل لب میشه رژ زد؟

یکی از راهکارهای محبوب و پرطرفدار برای افزایش حجم و زیبایی لب ها، تزریق ژل به آن است. البته لازم به ذکر است، که بعد از انجام این روش زیبایی به مراقبت های ویژه ای نیاز است. یکی از این مراقبت ها، عدم استفاده فوری از رژ لب است. همه افراد دوست دارند پس از تزریق ژل، زیبایی لب های خود را با رژ لب دو چندان کنند. تا زمانی که لب ها بهبود نیافته اند، از انجام این کار پرهیز کنید. همان طور که می دانید، در چند روز اول بعد از تزریق، لب ها دچار ورم و کبودی می شوند، بنابراین استفاده از رژ لب در این شرایط به لب ها فشار وارد کرده و باعث بروز مشکلاتی نظیر جا به جایی فیلر و یا تحریک پوست می شود. در این مطلب با ما همراه باشید تا با زمان مناسب استفاده از رژ لب بعد از تزریق ژل لب کامل آشنا شوید. یکی از این مراقبت ها، جلوگیری از استفاده فوری از رژ لب است.

آیا زدن رژ لب بعد از تزریق ژل لب ضرر دارد؟

یکی از سوالات متداول بعد از تزریق ژل لب که برای بانوان پیش می آید این است، که آیا زدن رژ لب بعد از تزریق ژل لب ضرر دارد؟ در تزریق ژل لب که یک نوع عمل زیبایی برای افزایش حجم و فرم دهی به لب ها می باشد، پزشک فیلرهای هیالورونیک اسید و یا سایر مواد مشابه آن را به داخل بافت لب تزریق می کند تا لب ها طبیعی تر و جذاب تر به نظر برسند. همان طور که می دانید، بعد از آن لب ها تا چند روز اول دچار تورم و کمی کبودی می شوند که به مرور زمان کاهش یافته و از بین می رود.

به صورت کلی بهتر است بلافاصله بعد از تزریق، رژ لب نزنید. این کار باعث تحریک پوست و افزایش تورم لب ها می شود. رژ لب ها دارای مواد شیمیایی هستند که استفاده از آن در این مدت باعث ایجاد التهاب یا حساسیت بیشتر خواهد شد. علاوه بر این، مالیدن رژ لب به لب ها فشار و آسیب زیادی به بافت های تازه تزریق شده وارد می کند که نتیجه تزریق را تحت تاثیر قرار خواهد داد. اما بعد از گذشت چند روز، زمانی که تورم و کبودی لب ها کاهش یافت شما می توانید از رژ لب بر روی لب های خود استفاده نمایید. البته از رژ لب هایی استفاده کنید که ترکیبات ملایم دارند و فاقد مواد حساسیت زا هستند.

زمان مناسب برای رژ زدن بعد از ژل لب

بعد از تزریق ژل لب توصیه می شود که حداقل تا 24 ساعت اول هیچگونه لوازم آرایشی مانند رژ لب استفاده نکنید. زیرا، در این مدت لب ها دچار تورم و حساسیت هستند. این تورم به دلیل فرآیند تزریق و واکنش طبیعی بدن به فیلر است. استفاده از رژ لب در این بازه زمانی فشار زیادی به لب ها وارد کرده و به روند بهبودی آسیب می رساند. همچنین بهتر است بدانید، که استفاده از رژ لب در چند ساعت اول بعد از تزریق التهاب و تورم لب را افزایش داده و در موارد نادر باعث بروز عفونت در محل تزریق خواهد شد. زیرا، مواد شیمیایی و رنگدانه های خاصی در رژ لب ها وجود دارد، که به پوست حساس لب ها واکنش نشان می دهد.

بعضی از رژ لب ها دارای مواد عطری و افزودنی هایی هستند که استفاده از آن باعث تحریک و التهاب بیشتر ناحیه مورد نظر می شوند. پس از گذشت یک یا دو روز که تورم و التهاب کاهش یافت، استفاده از رژ لب مشکلی ندارد. در چند روز اول، رژ لب های طبیعی یا مرطوب کننده ها گزینه های بهتری می باشند. همان طور که می دانید، رژ لب های ضد آب و مات هنگام مالیدن فشار زیادی بر روی لب ها وارد می کند، به همین خاطر از رژ لب های نرم و سبک استفاده کنید.

رژ لب مناسب بعد از تزریق ژل لب

بعد از تزریق ژل لب، پوست لب ها حساس تر و آسیب پذیرتر خواهد شد. بنابراین، انتخاب رژ لب مناسب در این دوره اهمیت زیادی دارد. تا علاوه بر این که زیبایی لب ها را حفظ کند، از آسیب و یا تحریک آن ها جلوگیری شود. اولین نکته این است که، از رژ لب هایی استفاده کنید که فاقد مواد شیمیایی و حساسیت زا مانند سرب و پارابن هستند. مواد طبیعی و مرطوب کننده مانند روغن های گیاهی در ترکیب رژ لب ها باعث نرمی و آبرسانی لب ها شده و از خشکی و ترک خوردن آن ها جلوگیری می کند. البته به جز ترکیبات، نوع رژ لب نیز مهم است. رژ لب های مایع و مات بعد از تزریق ژل باعث خشکی بیشتر لب ها خواهند شد.

به همین خاطر بهتر است از رژ لب های براق یا کرمی که حاوی ویتامین E و آنتی اکسیدان ها هستند، استفاده کنید. در نتیجه می توان گفت، رژ مناسب باید پس از تزریق ژل از لب ها محافظت کند، آن ها را نرم و مرطوب نگه دارد و از تحریک و خشکی جلوگیری کند. پس از استفاده از رژ، اگر هرگونه تورم، قرمزی یا حساسیت مشاهده کردید آن را پاک کنید و تا زمان بهبودی کامل از رژ لب استفاده نکنید.

عوارض رژ لب زدن بعد از تزریق ژل لب

بعد از تزریق، پوست لب ها به مواد شیمیایی حساس تر خواهد شد. به همین خاطر، استفاده از رژ لب هایی با کیفیت پایین که مواد شیمیایی تحریک کننده مانند سرب یا پارابن دارند، باعث ایجاد التهاب، سوزش و یا واکنش های آلرژیک در لب ها می شود. از دیگر عوارض رژ لب زدن بعد از تزریق ژل لب می توان به جا به جایی ژل اشاره کرد. در چند روز اول که ژل هنوز به صورت کامل تثبیت نشده، هرگونه فشاری بر روی لب ها باعث جا به جایی ژل در ناحیه تزریق شده می شود.

همچنین، لب ها به خاطر بافت نرم و حساس خود به آسانی تحت تاثیر باکتری ها و عوامل عفونت زا قرار می گیرند. رژ لب هایی که مواد غیر بهداشتی هستند، باعث انتقال باکتری ها به ناحیه تزریق شده و افزایش خطر عفونت در این ناحیه می شود.

قبل و بعد فردی که تزریق ژل لب انجام داده است

بالم لب بعد از فیلر لب

بعد از تزریق فیلر لب می توانید برای تسریع روند بهبودی، نرم و مرطوب نگه داشتن لب ها از بالم استفاده نمایید. یکی از اصول مهم هنگام استفاده از بالم لب بعد از تزریق فیلر این است، که محصول جدید و پلمپ شده باشد. همچنین از بالم هایی استفاده کنید که مرطوب کننده هایی مانند شی باتر، روغن آرگان یا ویتامین Eدارد تا از خشکی و یا ترک خوردگی لب ها جلوگیری کنید. هنگام استفاده از بالم لب، دقت کنید که به نواحی حساس نزدیک به لبه های لب فشار وارد نشود.

تزریق فیلر لب تا چند روز اول باعث ایجاد خشکی موقت لب ها می شود، به همین خاطر برای مرطوب ماندن لب های خود از بالم استفاده کنید، تا از هرگونه خشکی، ترک خوردگی یا پوسته ریزی آن جلوگیری شود.

مراقبت های بعد از تزریق فیلر لب

بعد از تزریق فیلر لب باید نکاتی را رعایت کنید تا روند بهبودی سریع تر و بدون مشکل باشد. یکی از نکات مهم بعد از این عمل زیبایی این است که تا 24 ساعت اول از لمس کردن یا فشار دادن لب های خود اجتناب نمایید. زیرا، فشار یا لمس آن ها باعث جا به جایی و یا توزیع ناهموار ژل در لب ها می شود، که نتیجه نهایی را تحت تاثیر قرار می دهد. پس از تزریق فیلر، لب ها به صورت طبیعی دچار تورم و کبودی می شوند، برای کاهش این عوارض می توانید کمپرس یخ را در یک پارچه تمیز گذاشته و سپس آن را به مدت 10 الی 15 دقیقه به آرامی بر روی لب های خود قرار دهید.

تا 24 الی 48 ساعت هیچگونه فعالیت شدید مانند ورزش سنگین انجام ندهید. زیرا، اینگونه فعالیت ها جریان خون را افزایش داده و باعث افزایش تورم و کبودی می شود. همچنین تا 2 روز بعد از تزریق، هیچگونه الکل و یا داروی رقیق کننده ای استفاده نکنید، زیرا خطر خونریزی، کبودی و تورم را افزایش می دهد. برای بهبودی سریع تر بهتر است بدن خود را هیدراته نگه دارید. نوشیدن زیاد آب یعنی 8 تا 10 لیوان آب در روز، سموم زیاد را دفع کرده و فرآیند بهبودی را سرعت می بخشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان