فولیکولیت ابروی مرد - جوش ابرو بعد از کاشت

علت فولیکولیت یا جوش ابرو بعد از کاشت

یکی از عمل هایی که امروزه مورد توجه قرار گرفته کاشت ابرو است. اما علت فولیکولیت یا جوش ابرو بعد از کاشت ابرو، معمولا سوالی است که بعد از عمل کاشت ابرو ممکن است ایجاد شود. عمل کاشت ابرو مانند هر عمل زیبایی دیگر ممکن است عوارضی داشته باشد. در حالی که کاشت ابرو به طور کلی بی خطر در نظر گرفته می شود، برخی از افراد ممکن است عوارض یا عوارض جانبی از جمله ایجاد کورک یا جوش  را تجربه کنند. بنابراین کسانی که می خواهند این عمل را انجام دهند حتما باید یک سری از نکات مهم را در نظر بگیرند.

علت جوش ابرو بعد از کاشت ابرو

اما برای خیلی از افراد سوال است که علت جوش ابرو بعد از کاشت ابرو چیست؟ نکته ی مهم این است که جوش بعد از عمل معمولا در اثر عفونت های باکتریایی ایجاد می شوند و عوامل متعددی ممکن است در بروز آن بعد از کاشت ابرو نقش داشته باشند. رعایت نکردن بهداشت در حین عمل یا بعد آن، سیستم ایمنی ضعیف بدن، محیط آلوده هنگام عمل و عوامل مختلفی مانند موهای زیر پوستی ایجاد شوند.که در صورت رعایت نکردن باعث ایجاد جوش ابرو بعد از کاشت ابرو می شود.

عکس جوش در هر دو ابروی زن - جوش ابرو بعد از کاشت

ایجاد آکنه یا جوش پس از کاشت ابرو را می توان به عوامل مختلفی نسبت داد، و باید توجه داشت که همه افراد این مشکل را تجربه نمی کنند. در کل ایجاد جوش بعد از کاشت ابرو به رعایت نکات و توصیه پزشک مربوط به انجام تمام دستورالعمل های مراقبتی است. با این حال، در اینجا برخی از دلایل بالقوه آکنه ابرو پس از پیوند آورده شده است:

  1. فولیکولیت: فولیکولیت التهاب فولیکول های مو است که اغلب در اثر عفونت های باکتریایی یا قارچی ایجاد می شود. پس از کاشت ابرو، برش های کوچک ایجاد شده می تواند عفونی شود و منجر به فولیکولیت و ظاهر ضایعات آکنه مانند یا جوش شود.
  2. بهداشت نامناسب: بهداشت نامناسب می تواند به ایجاد جوش کمک کند. اگر ناحیه پیوند شده تمیز نگه داشته شود و از پماد یا روغن به هیچ عنوان نباید استفاده شود.
  3. واکنش به داروها:واکنش به داروها موضوع دیگری است که  برخی از افراد ممکن است به داروهایی که پس از پیوند تجویز می شوند حساس یا آلرژیک باشند
  4. رشد کردن موها:رشد کردن موها پس از کاشت امر طبیعی است اما  با شروع رشد موهای کاشته شده، برخی از موها ممکن است رشد کنند. موهای رشد کرده می توانند باعث التهاب و ایجاد برجستگی های کوچک و جوش مانند شوند.

راه های درمان جوش  بعد از کاشت ابرو

در اینجا در رابطه با راه های درمان جوش بعد از کاشت ابرو صحبت خواهیم کرد. برای پیشگیری یا مدیریت جوش ابرو بعد از کاشت ابرو، رعایت یکسری پروتکل ها از جمله دستورالعمل های مراقبت پس از عمل جراح ضروری است. که شامل تمیز کردن ملایم ناحیه پیوند شده، اجتناب از لمس یا خراش بیش از حد و استفاده از داروهای تجویز شده طبق دستور باشد. اگر فردی پس از پیوند ضایعات مداوم یا شدید شبیه جوش را تجربه کرد، باید با جراح پیوند خود مشورت کند. جراح می تواند وضعیت را ارزیابی کند، علت مشکل را تعیین کند و درمان های مناسب را برای درمان جوش توصیه کند.

تخلیه جوش های ابرو

اما در این قسمت این سوال مطرح می شود تخلیه جوش های ابرو امکان پذیر است؟ مهم است که با احتیاط مشکلات پس از پیوند مانند جوش ابرو برخورد کنید. تلاش برای تخلیه یا ایجاد جوش ها به تنهایی ممکن است خطراتی را به همراه داشته باشد و به طور کل منجر به  یکسری عوارض مانند عفونت، زخم یا آسیب به فولیکول های موی ابرو پیوند شده شود. پس در مورد تخلیه جوش باید نکات زیر را در نظر گرفت:

  1. با جراح خود مشورت کنید: برای گرفتن راهنمایی و کمک در مورد این موضوع با جراح پیوند خود تماس بگیرید.
  2. اجتناب از جوش زدن: بعد از عمل کاشت ابرو سعی کنید که تمام مراقبت ها را رعایت کنید تا از زدن جوش ابرو بعد از کاشت ابرو جلوگیری می کنید.
  3. دستورالعمل های مراقبت بعد از عمل را رعایت کنید: دستورالعمل های مراقبت های بعد از عمل را که توسط جراح و پزشک متخصص ارائه شده است رعایت کنید.
  4. از داروهای تجویز شده استفاده کنید: اگر جراح شما هر گونه پماد یا داروی موضعی را تجویز کرده است، از آنها طبق دستور برای کمک به کنترل التهاب و بهبودی استفاده کنید.

عکس جوش بزرگ و تورم و قرمزی در زیر ابروی فرد

درمان جوش ابرو بعد از کاشت با آنتی بیوتیک

در مورد درمان جوش ابرو بعد از کاشت با آنتی بیوتیک تنها پزشک متخصص می تواند نظر بدهد. پزشک متخصص آنتی بیوتیک ها معمولاً برای درمان عفونت های باکتریایی تجویز می کند و اگر تشخیص دهد که جوش ها به دلیل عفونت باکتریایی ایجاد شده اند، ممکن است آنتی بیوتیک تجویز کند. با این حال، استفاده از آنتی بیوتیک ها فقط زیر نظر و تجویز پزشک متخصص انجام می شود. در کل به خاطر داشته باشید با رعایت نکات بهداشتی قبل و بعد از عمل شما می توانید از جوش ابرو بعد از کاشت ابرو جلوگیری کنید.

در ضمن بعد از عمل به دلیل این که محل جراحی شده زخم است حتما دستورالعمل های پزشک خود را جدی بگیرید. از تجویز خودسرانه یا استفاده از آنتی بیوتیک ها بدون توصیه پزشک متخصص جدا خودداری کنید، زیرا استفاده نادرست از آنتی بیوتیک ها می تواند منجر به مقاومت آنتی بیوتیکی و سایر عوارض شود. توصیه ما به شما این است که قبل از این عمل زیبایی تمام موضوعات مربوط به کاشت را در نظر بگیرین.

سوالات متداول در مورد جوش ابرو بعد از کاشت ابرو

جوش ها یا آکنه هایی که پس از کاشت ابرو ایجاد می شوند، عموماً دلیل مستقیم ریزش مو در ناحیه کاشت شده نیستند. با این حال، برای جلوگیری از هر گونه عارضه احتمالی، لازم است با دقت با آنها رفتار کنید.
جوش می تواند در ناحیه ای که کاشت ابرو انجام شده است ایجاد شود. این یک اتفاق رایج پس از عمل است و معمولاً موقتی است. 
در پاسخ به اینکه جوش داخل ابرو نشانه چیست باید گفت جوش در ابروها می تواند به دلیل تولید بیش از حد چربی، موهای رشد کرده، محصولات آرایش مو، آرایش، بهداشت نامناسب، ورزش شدید و تغییرات هورمونی ایجاد شود. برای جلوگیری از این جوش‌ها، مراقبت مناسب از پوست را حفظ کنید، از دست زدن به صورت خودداری کنید، از محصولات بدون روغن استفاده کنید، برس‌های آرایشی را تمیز کنید، مرتباً لایه‌برداری کنید و برای موارد شدید با متخصص پوست مشورت کنید.
پزشکان ممکن است پمادها یا لوسیون های موضعی را به عنوان بخشی از درمان جوش ابرو، که التهاب فولیکول های مو است، تجویز کنند. انتخاب دارو به شدت و نوع جوش بستگی دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان
تخفیف ویژه لیزر موهای زائد کلینیک ترنم
روز
ساعت
دقیقه
ثانیه

فول بادی (از نوک سر تا نوک پا)

۱.۳۵۰.۰۰۰

۹۹۰.۰۰۰

پکیج طلایی (دست، پا، زیربغل، بیکینی)

۸۳۰.۰۰۰

۶۹۰.۰۰۰