نکات تزریق بوتاکس در دوران قاعدگی

تزریق بوتاکس در دوران قاعدگی یکی از روش های محبوب و موثر برای کاهش علائم افزایش سن و جوان سازی پوست به شمار می رود. به کارگیری این روش در جهت بازیابی زیبایی طبیعی، شامل یک سری چالش ها است که سوالات متعددی را برای بسیاری از زیباجویان ایجاد می کند. یکی از موضوعات پر تکراری که در خصوص بوتاکس عنوان می شود، تزریق بوتاکس در دوران قاعدگی است. در ادامه همین مطلب بررسی می کنیم که تزریق بوتاکس در دوران قاعدگی چه عوارضی دارد و آیا مانع اثرگذاری بوتاکس بر روی پوست می شود یا خیر.

آیا تزریق بوتاکس در دوران قاعدگی عوارض دارد؟

تزریق بوتاکس در دوران قاعدگی هیچ تاثیری بر نتیجه نهایی نخواهد گذاشت. بوتاکس که روشی بسیار موثر در درمان چین و چروک های پوست است، کار خودش را حتی در دوران قاعدگی خانم زیباجو خواهد کرد. بنابراین در خصوص تزریق بوتاکس در دوران قاعدگی جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد. تزریق بوتاکس را در این زمان نیز می توانید مثل هر زمان دیگری انجام بدهید. اما بهتر است تزریق بوتاکس در دوران قاعدگی را در اوایل شروع این دوره انجام بدهید. زیرا تزریق بوتاکس در دوران قاعدگی:

  • ممکن است کبودی بیشتری را به دنبال داشته باشد.
  • به دلیل حساس شدن روحیه و بدن در این دوره، درد بیشتری را تجربه کنید.
  • آستانه تحمل شما در حین تزریق و یا بعد از آن کاهش پیدا کند.
  • تحت تاثیر این دوران فشار جسمانی بیشتری را احساس کنید.

عوارض طبیعی تزریق بوتاکس در دوران قاعدگی شاید فقط مقداری شدیدتر از حالت عادی باشند. این عوارض معمولا دو‌ هفته بعد از تزریق بوتاکس خود به خود برطرف می شوند. اما اگر شاهد ادامه دار شدن و حاد شدن این عارضه ها بودید، حتما با پزشک خود ملاقات داشته باشید. به طور کلی عوارض شایع تزریق بوتاکس شامل این موارد هستند:

  • کبودی در ناحیه ورود سوزن و اطراف آن
  • تورم و التهاب در ناحیه بوتاکس شده
  • گر گرفتگی در قسمت تزریق
  • جا به جایی ماده بوتاکس
  • صدمه دید نواحی مجاور ناحیه مورد هدف
  • ضعف در عضلات قسمت بوتاکس
  • در موارد شدیدتر، اختلال در صحبت یا حتی تنفس

از آن جایی که این روزها همه ما درگیر مشغله ها و زندگی روزمره پیچیده ای هستیم، احتمالا یافتن فرصتی مناسب برای اینکه به خودمان اهمیت بدهیم بسیار سخت است. حالا اگر یک فرصت مناسب با دوران قاعدگی همراه باشد، حتما ناامیدی و تنش بیشتری را به دنبال دارد. زیرا گاهی اوقات تزریق دوباره بوتاکس و تمدید آن باید سر موعد انجام شود.

اما هر چیزی ممکن است شما را از حاضر شدن سر زمان مقرر نزد پزشک برای تزریق بوتاکس باز دارد، بجز شروع شدن دوران عادت ماهانه. زیرا در این دوره می توانید به راحتی تزریق بوتاکس را انجام بدهید. تزریق بوتاکس در دوران قاعدگی خطر خاصی ندارد و نتایج نهایی جوان سازی پوست شما را تخریب نمی کند.

مراقبت های لازم برای تزریق بوتاکس در قاعدگی

به طور کلی مراقبت های لازم برای تزریق بوتاکس در قاعدگی همان مراقبت های مهمی هستند که با تزریق بوتاکس در روزهای عادی نیز باید به آن ها توجه ویژه ای داشته باشید. مراقبت های لازم برای تزریق بوتاکس در قاعدگی عبارتند از:

  1. روحیه خودتان را بالا نگه دارید و سعی کنید از تنش و اضطراب به دور باشید.
  2. دستورالعمل های ویژه پزشک را بعد از تزریق بوتاکس در دوران قاعدگی جدی بگیرید.
  3. تا یک روز از داشتن فعالیت های سنگین و به خصوص رفتن به باشگاه پرهیز کنید.
  4. خواب کافی داشته باشید و به خوبی استراحت کنید.
  5. می توانید از دمنوش های مناسب برای داشتن آرامش استفاده کنید.
  6. سعی کنید تا چند روز سر خودتان را حین ایستادن یا نشستن بالا بگیرید، اگر بوتاکس شما در ناحیه صورت انجام گرفته است.
  7. در روز اول تزریق بوتاکس آرایش نکنید و به پوست فرصت استراحت و تنفس بدهید.
  8. از ماساژ دادن و فشار دادن ناحیه بوتاکس شده تا چند روز خودداری کنید.
  9. از مصرف دخانیات و نوشیدنی های الکلی تا مدتی اجتناب کنید و یک سبک زندگی سالم با رژیم غذایی مناسب داشته باشید.
  10. داروهایی که پزشک تجویز کرده را به طور مرتب مصرف کنید.
  11. پوست خودتان را از آفتاب دور نگه دارید و تا چندین روز بعد از تزریق بوتاکس از برنزه کردن یا قرار گرفتن در معرض تابش شدید خورشید به هر دلیلی دوری کنید.
  12. برای بهبود کبودی و تورم از کمپرس سرد استفاده کنید.
  13. با آب داغ دوش نگیرید و وارد سونا یا جکوزی نشوید. گرما فشار خون را بالا می برد و باعث تشدید التهاب و کبودی خواهد شد.
  14. در صورت مشاهده علائم غیر عادی، داشتن احساس درد یا سوزش و هر گونه ناراحتی دیگر، این موضوع را در اسرع وقت به پزشک اطلاع دهید.
  15. بر روی صورت نخوابید و ترجیحا نشسته بخوابید که فشاری به ناحیه بوتاکس وارد نشود. نشسته خوابیدن بعد از تزریق بوتاکس در دوران قاعدگی می تواند احتمال بروز کبودی یا التهاب را پایین بیاورد و از حرکت ماده بوتاکس به نواحی مجاور جلوگیری کند.
  16. از به کار بردن داروها و روش های خانگی و خودسرانه برای تسکین عوارض تزریق بوتاکس در دوران قاعدگی اکیدا بپرهیزید.

پایبندی به توصیه های دکتر و روتینی که باید بعد از تزریق بوتاکس داشته باشید، به شما کمک می کند که شاهد نتایج رضایت بخش تری از تزریق بوتاکس باشید. آثار بوتاکس به طور میانگین بعد از یک هفته نمایان می شوند. پس در این دوره باید از پوست خود به خوبی محافظت کنید و صبر داشته باشید.

تاثیر بوتاکس بر تاخیر پریود

تاثیر بوتاکس بر تاخیر پریود، به طور کلی تاثیری بر روی هم ندارند. بوتاکس نمی تواند چرخه طبیعی پریودی بانوان را دچار اختلال کند و آن را به تاخیر بیاندازد. همچنین پریودی بر روی نتایج نهایی جوان سازی پوست با بوتاکس هیچ تاثیری نخواهد گذاشت. از این رو، تزریق بوتاکس در دوران قاعدگی هیچ مانعی ندارد و جایی برای نگرانی ایجاد نمی کند. چون در نهایت اختلالی در اثرگذاری بوتاکس ایجاد نخواهد شد. در این دوران با خیال راحت می توانید برای تزریق بوتاکس نزد دکتر حاضر شوید. البته ممکن است برخی از خانم ها در تزریق بوتاکس همزمان با دوران پربودی، مقداری درد و یا کبودی بیشتری را تجربه کنند.

سوالات متداول در خصوص تزریق بوتاکس در دوران قاعدگی

در خصوص سوال چه کسانی باید از تزریق بوتاکس در قاعدگی پرهیز کنند؟ اگر در دوران پریودی از روحیه حساسی برخوردار هستید و درد زیادی را تجربه می کنید، پیشنهاد ما این است که تزریق بوتاکس را تا پس از اتمام این دوره به تعویق بیاندازید. همچنین در صورتی که داروهای خاصی به خصوص داروهای مربوط به خون را مصرف می کنید، این مسئله را حتما به پزشک خود اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان