میکرونیدلینگ مو

وقتی تکلونوژی توانسته آن قدر پیشرفت کند که در زمینه پوست و مو نیز نفوذ عمیقی داشته باشد، دیگر تفاوتی ندارد که شما خانم هستید یا آقا. چرا که به راحتی می توانید اقدامی کنید و به ریزش موی خودتان پایان دهید. میکرونیدلینگ مو یکی از بهترین درمان هایی است که بنیه موهای شما را از ریشه تقویت می کند و در مدتی کوتاه باعث می شود دوباره روزهای پرپشتی موهای تان برایتان تداعی شود. همراه ما باشید که بدانید میکرونیدلینگ مو چیست، چگونه انجام می شود و چرا این قدر شگفت انگیز است.

مردی که خوابیده و دکتر با یک دست موهای فرد را گرفته و با دست دیگر در حال میکروندلینگ مو میباشد

برای دریافت نوبت و یا مشاوره رایگان میکرونیدلینگ مو ، فرم زیر را پر کنید

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

این فیلد برای هدف اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

تا کنون 199 نفر این مطلب را پسندیده‌اند

میکرونیدلینگ مو چیست؟

پیش از آنکه بگوییم میکرونیدلینگ مو چیست باید گفت تماشا کردن این که هر روز تعداد زیادی از تارهای موی خود را از دست می دهید، قطعا بسیار ناخوشایند است. این تارهای مو روز به روز کمتر و کمتر می شوند و در نهایت به جایی می رسید که می بینید سر شما خالی شده است. اگر آقا باشید در آینده ای نه چندان دور طاسی شدیدی را تجربه می کنید و اگر خانم باشید دیگر نمی توانید از شانه کردن موهای خودتان لذت ببرید. میکرونیدلینگ مو یکی از هدایای بی مانند فناوری ها به صنعت زیبایی و سلامت موهاست. در میکرونیدلینگ مو مواد مغذی و مورد نیاز موها مستقیما به آن ها تزریق می شوند. به عبارتی این مواد مغذی با استفاده از سوزن های بسیار ریز مجددا در پوست کف سر تولید می شوند که بدون هیچ واسطه ای مستقیما با خواص بی نظیر خود، ریشه موها را فرا بگیرند و آن ها را تقویت کنند. ورود سوزن به پوست سر علاوه بر این که باعث می شود مواد مغذی طبیعی موجود در پوست به خوبی جذب شوند، گردش خون را حوالی ریشه موها بهبود می بخشد و به همین دلیل توجه پوست را به سمت ریشه ضعیف موها جلب می کند.

مردی که دارد میکرونیدلینگ را خودش روی موهایش انجام میدهد

اصلی ترین بازدهی میکرونیدلینگ مو این است که یک فرایند کاملا طبیعی را در پوست سر آغاز می کند. به عبارتی در طول زمان، پوست سر به دلایل مختلفی ضعیف می شود و نمی تواند به موها آن طوری که نیاز دارند خون و تغذیه برساند. اما میکرونیدلینگ با ایجاد حفره هایی بسیار ریز که باعث خونریزی شدید نمی شوند، پوست را تحریک کرده و راه را برای خون رسانی به موها باز می کند. بعد از این که پوست با چنین تلنگری دوباره از جنب و جوش سلول های خود برخوردار شد، این سلول ها پروتئین های مورد نیاز را تولید و در لایه های عمیق زیر جلدی پخش می کنند. این پروتئین ها (مثل الاستین و کلاژن) در میان ریشه های مو به طور برابر توزیع می شوند و به آن ها کمک می کنند که دوباره سرحال و شاداب شوند.

بدین ترتیب پوست دوباره قدرت می گیرد و سلول ها با تکاپوی خودشان، ریشه موها را تقویت می کنند. قوت دوباره در ساقه موها به گردش در می آید و بافت آن ها را تا انتها مجددا بازسازی می کند. همین می شود که موهای موجود بر روی سر دوباره ضخیم می شوند، و موهایی که این محل را ترک کرده اند دوباره سر باز می کنند و به پر کردن سر ادامه می دهند. میکرونیدلینگ مو یک تکنیک ساده است که با عملکرد ظریف خودش، نتایج حیرت آوری را حاصل می کند. با استفاده از این تکنیک، موهای شما از ریزش دست بر می دارند و ترجیح می دهند که بر پوست سر بمانند. چون پوست سر بعد از میکرونیدلینگ دوباره به یک بستر مناسب برای رشد آن ها تبدیل می شود.

دریافت نوبت و مشاوره رایگان

زیباجویان عزیز لطفا جهت دریافت نوبت و یا مشاوره با متخصصان پوست و مو کلینیک ترنم تماس بگیرید:

چگونگی و نحوه انجام میکرونیدلینگ مو

  1. در ابتدا شما باید به یک کلینیک تخصصی مراجعه کنید. این بسیار اهمیت دارد که کلینیک مد نظر شما تیمی مجرب را گرد هم آورده باشد. این تیم باید با تمام اصول بهداشتی آشنایی داشته باشند و بتوانند در کنار ارائه بهترین خدمات، سلامتی شما را نیز در اولویت قرار دهند. علاوه بر این، باید هزینه مقرون به صرفه ای را برای شما در نظر بگیرند.
  2. پزشک شما را معاینه می کند و تشخیص می دهد که آیا میکرونیدلینگ مو برای شما روش مناسبی است یا خیر. همچنین او ممکن است از بیماری هایی که در حال حاضر دارید و قبلا داشته اید (حتی اگر به ریزش مو مربوط نباشند) سوال کند. بنابراین بهتر است که نهایت همکاری را با او داشته باشید و صادقانه به پرسش ها پاسخ دهید. چون این تکنیک برای برخی از افراد توصیه شده نیست و شاید شما هم جزو همان دسته از افراد باشید. سلامتی شما در اولویت قرار دارد و بهتر است که آن را برای ظاهر قربانی نکنید.
  3. اگر پزشک تشخیص داد که شما می توانید از مزایای میکرونیدلینگ مو بهره مند شوید، می توانید در روز مقرر شده به کلینیک مراجعه کنید. قبل از آن باید طبق دستورات پزشک پیشرفته باشید و برای میکرونیدلینگ مو آماده شوید. ممکن است پزشک یک سری دستورالعمل های مراقبتی برای شما تدوین کند و حتی توصیه کند که مصرف برخی از داروها را تا مدتی قطع کنید. بدین جهت باید از دستورات او پیروی کنید تا بهترین نتایج را با کمترین عوارض به دست آورید.
  4. در فرایند میکرونیدلینگ مو، پزشک با استفاده از دستگاه مخصوص سوزن های ریزی را بر روی پوست سر شما به حرکت در می آورد. این سوزن ها که هیچ گونه جراحت خاصی را بر روی پوست ایجاد نمی کنند، با نفوذ به لایه های زیر جلدی می توانند به خوبی پوست را به طور سطحی زیر و رو کنند. در نتیجه این تحریک، جریان خون در پوست بهتر می شود و موها دوباره می توانند با تراکم سابق خود رشد کنند. علاوه بر این پزشک ممکن است داروهای مکملی را برای رفع مشکل شما تزریق کرده باشد که در کنار میکرونیدلینگ تاثیر آن ها دو چندان می شود.

هزینه میکرونیدلینگ مو

هزینه میکرونیدلینگ مو برای هر کسی ثابت نیست و ممکن است بسته به مشکلی که عامل ریزش موها است متفاوت باشد. اما به طور میانگین هزینه هر جلسه چیزی در حدود یک میلیون تومان پایه گذاری می شود. این هزینه با در نظر گرفتن مزایایی که میکرونیدلینگ برای مو دارد بسیار مقرون به صرفه است. چون اگر در اسرع وقت برای جلوگیری از شدید شدن ریزش موها اقدام کنید، در آینده از صرف هزینه های گزاف برای سایر تکنیک های بازیابی تراکم مو از جمله کاشت، بی نیاز خواهید شد.

عوارض میکرونیدلینگ مو

میکرونیدلینگ مو اگرچه یک روش بسیار کاربردی برای تقویت موها و جلوگیری از ریزش آن هاست، اما ممکن است برای همه مناسب نباشد. به هر حال بدن همه ما انسان ها با یکدیگر متفاوت است و نسبت به هر تکنیک درمانی رفتار متفاوتی دارد. به همین دلیل ممکن است برخی از افراد در کنار دریافت نتیجه دلخواهشان، تا مدتی درگیر برخی از عوارض میکرونیدلینگ مو نیز شوند. این عوارض معمولا خفیف و جانبی هستند و بعد از مدتی درمان می شوند. همچنین پیروی از دستورالعمل های مراقبتی نیز تا حد زیادی بر کوتاه و سبک دوران نقاهت تاثیر می گذارد. عوارض شایع میکرونیدلینگ مو عبارتند از:

  • التهاب پوست سر
  • خارش و سوزش
  • عفونت و جوش چرکی
  • آسیب دیدن موها
  • نتیجه معکوس و ریزش مجدد موها

باز هم تاکید می کنیم که میکرونیدلینگ مو باید توسط یک متخصص انجام بگیرد که فرد متقاضی درگیر عوارض شدید آن نشود. چون این تکنیک باید با احتیاط و دقت بر روی پوست پیاده سازی شود که آسیبی به موها نرساند.

درمارولر در کنار ویال مزو - میکرونیدلینگ مو

کاربرد ها و مزایای میکرونیدلینگ مو

در این بخش به مهم ترین مزایای میکرونیدلینگ مو خواهیم پرداخت:

  • درمان انواع الگوهای ریزش مو، از جمله ریزش موی سکه ای
  • بازیابی تراکم و پرپشتی موها
  • تقویت ساقه موها و لطیف و شاداب کردن آن ها
  • مکمل مناسب برای سایر روش های درمان ریزش مو

مراقبت های بعد از میکرونیدلینگ مو

رعایت توصیه های پزشک و مراقبت های بعد از میکرونیدلینگ مو پس از استفاده از این تکنیک می توانید تضمین کند که شما به نتایج مورد نظر خواهید رسید و همچنین از بروز عوارض پیشگیری کنید:

  • تا یک روز حمام کردن برای شما قدغن است. پس توصیه می شود با برنامه ریزی مناسب قبل از جلسه میکرونیدلینگ مو دوش گرفته باشید.
  • فعالیت های سنگین نداشته باشید. از رفتن به باشگاه و خصوصا استخر بپرهیزید و تا مدتی استراحت کنید.
  • از موهایتان در برابر آفتاب محافظت کنید، اما نه به روشی که پوست سر را متحمل فشار کند. بهتر است تا حد امکان در زمان تابش شدید نور خورشید بیرون نروید.
  • به موهایتان رسیدگی کنید. شست و شو با شامپوی ملایم و مناسب، محصولات آبرسان و… از جمله مواردی هستند که باید در روتین شما قرار بگیرند تا نتایج میکرونیدلینگ مو پایداری خود را حفظ کنند.
  • به اندازه کافی مایعات بنوشید. آب میوه طبیعی علاوه بر این که رطوبت مورد نیاز پوست و مو را تامین می کند، ویتامین ها و سایر املاح ضروری را نیز به بدن می رساند.
  • مصرف دخانیات را کنار بگذارید. مواد دخانی سیستم ایمنی بدن شما را ضعیف می کنند و به طور مستقیم بر کیفیت پوست و مو نیز تاثیر می گذارند. دخانیات در حالت عادی هم برای موهای شما ضرر دارند و اصلا شاید عامل اصلی ضعیف شدن آن ها باشند. پس میکرونیدلینگ مو بهانه خوبی است برای این که اراده کنید و یک تصمیم جدی برای ترک دخانیات بگیرید.
  • رژیم غذایی سالمی داشته باشید. غذاهای پرچرب و قندی را کنار بگذارید. به جای آن از منابع غذایی غنی از ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز پوست و مو استفاده کنید. میوه جات، سبزیجات، حبوبات، آجیل، گوشت، ماهی، لبنیات و… گزینه های خوبی هستند که می توانند جایگزینی عالی برای خوراکی های بی ارزش باشند.
  • نوشیدنی های الکلی را کنار بگذارید. مصرف این نوع نوشیدنی ها باعث می شود که سطح اسیدته در بدن بالا برود. به همین دلیل بدن پروتئینی که در اختیار دارد را برای پایین آوردن سطح اسیدیته و برقراری تعادل بین اسیدی و قلیایی بودن بدن مصرف می کند. با این وجود دیگر پروتئینی برای موها باقی نمی ماند که به رشد و تقویت آن ها کمک کند.
  • با سشوار موهای خودتان را خشک نکنید. حرارتی که این دستگاه لا به لای موهای حساس شما پخش می کند آسیب زیادی به ساقه و بافت آن می زند. می توانید طوری برنامه ریزی داشته باشید که بعد از استحمام فرصت انتظار برای خشک شدن موها را داشته باشید. اگه موها خود به خود خشک شوند و شما فقط رطوبت آن ها را با یک حوله تمیز بگیرید، از میکرونیدلینگ نتیجه بهتری به دست می آورید.
  • با اتوی مو به موهایتان حالت ندهید. پیچ و تاب خوردن موهای حساسی که تحت درمان هستند به شدت آن ها را تحت تاثیر قرار می دهد و میکرونیدلینگ را با شکست مواجه خواهد کرد.

میکرونیدلینگ مو برای چه کسانی مناسب است؟

کسانی که از ریزش موی خود رنج می برند و پزشک تشخیص داده است که می توانند از میکرونیدلینگ مو استفاده کنند، کاندیدای مناسبی برای این تکنیک هستند. البته اگر واجد شرایط زیر باشند:

  • افرادی که به بیماری های پوستی مثل اگزما و التهاب مبتلا نیستند.
  • اشخاصی که بیماری های خاصی مثل سرطان یا دیابت ندارند.
  • ریزش موی آن ها به دلایلی مثل الگوی ریزش و یا بیماری هایی همچون آلوپسی است.
  • خانم هایی که باردار نیستند یا به دلبندشان شیر نمی دهند.

فردی که خوابیده است و دستان دکتری که دستکش دارد و در حال انجام میکرونیدلینگ میباشد

عناوین محتوا

سوالات متداول در مورد میکرونیدلینگ مو

خیر. این تکنیک نسبتا کم تهاجمی است بنابراین درد زیادی را به شما تحمیل نمی کند. پزشک می تواند برای این که دردی را احساس نکنید از بی حسی های موضعی استفاده کند. همچنین یکی از عوارض میکرونیدلینگ مو ممکن است به صورت درد بروز کند که از جمله عارضه های طبیعی آن است و جای نگرانی ندارد.

هر دوی این تکنیک ها برای درمان ریزش مو کاربرد موثری دارند، اما مهم این است که پزشک شما چه تشخیصی بدهد. ممکن است او بعد از معاینه شما متوجه شود که موهایتان قدرت خودشان را با تحریک پوست به دست می آورند. پس در این صورت میکرونیدلینگ مو برای شما گزینه مناسبی است. اما اگر ریزش مو حاد بود، احتمالا پزشک از سایر روش ها مثل مزوتراپی استفاده کند. در این تکنیک مواد مغذی و مورد نیاز موها که در پوست وجود ندارند نیز به پوست تزریق می شوند.

مشاوره رایگان از کلینیک ترنم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان