میکرونیدلینگ برای جای جوش

میکرونیدلینگ برای جای جوش یکی از بهترین گزینه های رفع این معضل است و به خاطر کانال های کوچکی که بر روی پوست ایجاد می کند، گردش خون را در این ناحیه افزایش داده و باعث شفافیت و درخشش بیشتر پوست می شود. در این مطلب با ما همراه باشید، تا با میکرونیدلینگ برای جای جوش و هزینه های آن به صورت کامل آشنا شوید.

خانمی که چشمان خود را بسته و دست اپراتوری که در حال میکرونیدلینگ صورت خانم است - میکرونیدلینگ برای جای جوش

برای دریافت نوبت و یا مشاوره رایگان میکرونیدلینگ برای جای جوش ، فرم زیر را پر کنید

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

این فیلد برای هدف اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

تا کنون 1990 نفر این مطلب را پسندیده‌اند

میکرونیدلینگ برای جای جوش چیست؟

میکرونیدلینگ برای جای جوش یک روش درمانی جدید است که باعث ترمیم و بازسازی پوست می شود. در این روش از طریق دستگاهی، سوزن های ریزی به سطح پوست وارد شده و کانال های کوچکی در لایه های عمقی پوست ایجاد می کنند. این کار، فیبروبلاست های موجود در لایه درم را که مسئول تولید کلاژن و الاستین هستند، تحریک می کند. زمانی که فیبروبلاست تحریک می شود، تولید کلاژن افزایش یافته و به مرور زمان پوست ترمیم می یابد. در نتیجه، عمق و ظاهر اسکارهای آکنه و جای جوش کاهش می یابد.

عکس قبل و بعد خانمی که میکرونیدلینگ برای جوش صورتش انجام داده است و بعد از میکرو نیدلینگ جای جوش او برطرف شده

اسکارهای ناشی از آکنه معمولا از انواع مختلف جوش مانند جوش های کیستیک به وجود می آیند، که امکان دارد چندین ماه و یا سال ها بر روی پوست باقی مانده و ظاهر پوست را تحت تاثیر قرار دهد. میکرونیدلینگ، فرآیندهای ترمیم طبیعی پوست را تحریک کرده و باعث کاهش اسکارها و صاف و یکنواخت شدن پوست می شود. بنابراین می توان گفت، که این روش برای کسانی که از اسکارها یا جای جوش عمیق و طولانی مدت رنج می برند، مناسب است.

یکی از روش های درمانی تاثیرگذار برای از بین بردن مشکلات پوستی به خصوص جای جوش و یا زخم های قدیمی، میکرونیدلینگ می باشد. در این روش سوزن های ریزی به لایه های عمقی پوست نفوذ کرده و باعث تحریک تولید کلاژن و الاستین می شود.

دریافت نوبت و مشاوره رایگان

زیباجویان عزیز لطفا جهت دریافت نوبت و یا مشاوره با متخصصان پوست و مو کلینیک ترنم تماس بگیرید:

هزینه میکرونیدلینگ برای جای جوش

هزینه میکرونیدلینگ برای جای جوش به عوامل متعددی بستگی دارد، یکی از مهم ترین آن ها نوع و شدت آسیب پوستی می باشد. یعنی اگر جای جوش عمیق و گسترده باشد، فرد تعداد جلسات بیشتری برای درمان نیاز دارد در نتیجه باید هزینه بیشتری را پرداخت کند. در بیشتر مواقع شخص برای رسیدن به نتیجه مطلوب، به چندین جلسه میکرونیدلینگ نیاز دارد، که این موضوع هزینه میکرونیدلینگ برای جای جوش را افزایش می دهد. از دیگر عوامل موثر بر هزینه این روش درمانی، تعداد جلسات می باشد.

البته باید گفت، که هزینه مشاوره قبل از درمان و یا آزمایش هایی که امکان دارد قبل از شروع درمان پزشک برای تعیین شدت آسیب و برنامه درمانی مناسب از شخص بخواهد مانند آزمایش خون، به صورت غیر مستقیم بر هزینه نهایی تاثیر می گذارد. همچنین، میزان دستمزد پزشک و یا اعتبار کلینیک یا مرکز درمانی نیز در تعیین هزینه میکرونیدلینگ برای جای جوش تاثیرگذار است.

البته لازم به ذکر است، که هزینه میکرونیدلینگ در مقایسه با دیگر روش های ترمیم و بازسازی پوست مانند لیزر، هزینه کمتری دارد. این روش درمانی برای کسانی که به دنبال یک درمان موثر و با هزینه مناسب هستند، گزینه ای مناسب است.

عوارض میکرونیدلینگ جای جوش چیست؟

عوارض میکرونیدلینگ جای جوش بسیار کم است، همچنین بیشتر آن ها موقتی و طبیعی بوده و به مرور زمان برطرف می شوند. بعد از انجام میکرونیدلینگ، امکان دارد پوست قرمز، متورم و یا کبود شود که اصلا جای نگرانی ندارد. زیرا این علائم پس از چند روز بهبود یافته و از بین می روند. از دیگر عوارض میکرونیدلینگ برای جای جوش می توان به التهاب پوست اشاره کرد که طبیعی می باشد و پس از چند روز برطرف می شود. فقط بهتر است، برای رفع سریع تر التهابات پوستی در معرض نور مستقیم خورشید قرار نگیرید. همچنین، تا مدتی از لایه بردار و یا محصولات پوستی حاوی الکل استفاده نکنید، تا پوست شما تحریک نشود.

پیشانی فردی که جوش دارد و اپرا تور در حال انجام میکرو ندلینگ است

گاهی پس از میکرونیدلینگ برای درمان جای جوش، ممکن است جوش جدیدی بر روی پوست ایجاد شود. این جوش خفیف بوده و به مرور زمان از بین می رود. به همین دلیل از دستکاری و یا کندن آن ها جلوگیری کنید، تا زخم جدیدی ایجاد نشود. شدت عوارض میکرونیدلینگ برای جای جوش به نوع پوست و نحوه آماده سازی فرد قبل از درمان بستگی دارد. اگر شما آکنه فعال، روزاسه یا اگزما دارید، قبل از انجام این روش درمانی با متخصص پوست مشورت کنید. زیرا این درمان امکان دارد علائم شما را تشدید کند. یا اگر پوست شما به آسانی دچار زخم می شود، بهتر است میکرونیدلینگ انجام ندهید تا زخم های بیشتری بر روی پوست شما ایجاد نشود.

تعداد جلسات میکرونیدلینگ برای جای جوش چند جلسه است؟

تعداد جلسات میکرونیدلینگ برای جای جوش به عوامل متعدد و مختلفی بستگی دارد. یکی از این عوامل، عمق و نوع آسیب پوستی می باشد. یعنی اگر جای جوش سطحی باشد، سه تا چهار جلسه میکرونیدلینگ برای از بین بردن آن کافی است. اما جای جوش عمیق و شدیدتر به شش جلسه و یا بیشتر نیاز دارد. تعداد جلسات به صورت متوسط در فاصله های چهار تا شش هفته یک بار انجام می شود تا پوست زمان کافی برای ترمیم و بازسازی را داشته باشد.

این فاصله زمانی بیشتر به خاطر این است، که پوست به صورت کامل بهبود یافته و تولید کلاژن به حداکثر خود برسد. گاهی پزشک پیشنهاد می کند که بین هر جلسه درمانی، فاصله بیشتری یعنی حدود شش هفته رعایت شود. تعداد و فاصله میان جلسات به نوع پوست، میزان حساسیت و پاسخ فرد به درمان بستگی دارد. افرادی که پوست حساس تری دارند، به تعداد جلسات کمتر نیاز دارند. اما دیگران برای مشاهده نتایج چشمگیرتر به جلسات بیشتری نیاز خواهند داشت. به همین خاطر بهتر است قبل از شروع درمان میکرونیدلینگ برای جای جوش با متخصص پوست مشورت نمایید، تا تعداد جلسات درمانی شما را تعیین کند.

دوران نقاهت میکرونیدلینگ جای جوش

دوران نقاهت میکرونیدلینگ جای جوش بسیار کوتاه و کم می باشد. بیشتر افراد بعد از انجام میکرونیدلینگ دچار التهاب و قرمزی ملایم در ناحیه درمان می شوند، که این علائم موقتی بوده و پس از دو روز از بین می رود. مهم ترین مزیت میکرونیدلینگ این است که هیچگونه آسیب جدی به بافت سطحی پوست وارد نمی کند، به همین دلیل جراحت عمیق و یا اثری از این روش درمانی بر روی پوست باقی نمی ماند.

فرآیند بهبودی میکرونیدلینگ به خاطر تحریک تولید کلاژن در لایه های عمیق پوست، سریع تر از دیگر روش های درمانی برای از بین بردن جای جوش می باشد. یعنی بیشتر افراد می توانند بلافاصله بعد از درمان به فعالیت های روزمره خود بازگردند. با این وجود، بهتر است در چند روز اول در معرض نور مستقیم خورشید قرار نگیرید و از کرم ضد آفتاب استفاده نمایید.

در نتیحه می توان گفت، کسانی که به دنبال درمان سریع و کم دردسر برای جای جوش خود هستند، میکرونیدلینگ برای آن ها گزینه ای کاملا مناسب است و با رعایت توصیه های بعد از درمان، می توانند بهترین نتایج را از این درمان به دست آورند.

صورت خانی که هر دو طرف صورت او اسکار آکنه دارد - میکرونیدلینگ برای جای جوش

میکرونیدلینگ جای جوش برای چه کسانی مناسب است؟

میکرونیدلینگ برای جای جوش یک روش موثر و بسیار مناسب است، اما همه افراد نمی توانند از آن استفاده کنند. افرادی که به دنبال درمان اسکارهای سطحی و عمقی ناشی از جوش های فعال یا قبلی هستند، میکرونیدلینگ برای آن ها گزینه ای کاملا مناسب و کارآمد می باشد. یا کسانی که از اسکارهای فرو رفته یا آثار باقی مانده از آکنه رنج می برند، می توانند از این روش درمانی بهره مند شوند. زیرا، میکرونیدلینگ عمق این اسکارها را کاهش داده و باعث یکنواختی پوست می شود.

همچنین بهتر است بدانید، افرادی که پوست چرب دارند و مستعد جوش های بیشتر هستند نیز می توانند از این روش استفاده کنند. زیرا میکرونیدلینگ، ترشح چربی پوست را متعادل کرده و از ایجاد جوش های جدید جلوگیری می کند.

کسانی که مشکلات پوستی نظیر خطوط ریز، ترک های پوستی، لکه های پیری و یا تیرگی پوست دارند، می توانند از این روش درمانی برای رفع مشکلات خود استفاده کنند. از دیگر کاندیدای مناسب برای این روش درمانی، افرادی هستند که پوست آن ها به درمان سطحی حساس بوده و نمی خواهند از لیزر یا درمان های تهاجمی برای رفع مشکلات خود استفاده کنند.

به صورت کلی باید گفت، که میکرونیدلینگ برای اشخصی که انتظارات واقع بینانه نسبت به نتیجه درمان دارند و به دنبال بهبود تدریجی و طبیعی پوست خود هستند، مناسب می باشد. اشخاصی که می خواهند تغییرات را سریع تر مشاهده کنند، بهتر است از دیگر روش های درمانی مانند لیزر استفاده نمایند.

عناوین محتوا

سوالات متداول در مورد میکرونیدلینگ برای جای جوش

هر دو درمان باعث کاهش جای جوش و بهبود وضعیت پوست می شوند، اما این که کدام روش مناسب تر از دیگری است به نوع پوست و نیازهای فردی بستگی دارد. همان طور که گفته شد، در میکرونیدلینگ به کمک سوزن های ریزی، مجراهای کوچی در لایه های عمق پوست ایجاد می شود. این کار باعث تحریک تولید کلاژن و ترمیم پوست خواهد شد. از میکرونیدلینگ برای جای جوش سطحی تر و فرو رفتگی های کم عمق استفاده می شود. فرآیند بهبودی میکرونیدلینگ در مقایسه با لیزر، سریع تر می باشد و عوارض جانبی کمتری دارد. همچنین هزینه درمانی این روش نسبت به لیزر کمتر است. لیزر تاثیر بیشتری برای اسکارهای عمیق ‌تر و مشکلات پوستی جدی ‌تر مانند لکه ‌ها و یا تیرگی‌ ها دارد. در این روش درمانی، پرتوهای نوری به لایه ‌های زیرین پوست نفوذ کرده و باعث تخریب سلول ‌های آسیب ‌دیده و تحریک تولید کلاژن ‌در پوست می ‌شود. ماندگاری این روش نسبت به میکرونیدلینگ بیشتر است و برای افرادی که به دنبال تغییرات چشمگیر در سطح پوست خود هستند، مناسب ‌تر می باشد. البته بهتر است بدانید، که عوارض جانبی لیزر مانند قرمزی، التهاب یا حتی حساسیت‌ های پوستی نسبت به میکرونیدلینگ بیشتر است. انتخاب میان این دو روش درمانی به شدت جای جوش، نوع پوست فرد و ترجیحات شخصی بستگی دارد.

مشاوره رایگان از کلینیک ترنم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان