کاشت مو به روش FIT چیست؟
در پاسخ به اینکه کاشت مو به روش FIT چیست باید بگوییم همانطور که میدانید یکی از جدیدترین و موثرترین روش های کم خطر برای بازیابی جذابیت و زیبایی طبیعی، کاشت مو به روش FIT است. این روش درمانی، بسیاری از مشکلات و اختلالات مربوط به موی سر و نواحی دیگر را از جمله ریش و ابرو را رفع خواهد کرد و اثرات آن برای اکثر افراد بعد از دو ماه قابل مشاهده است. برای این که کاشت مو به روش FIT را امتحان کنید، در ابتدا باید با مراجعه به یک کلینیک معتبر از یک دکتر کاربلد مشورت بگیرید. پزشک با معاینه سر به مواردی از جمله تراکم مو و کیفیت ریشه موها در ناحیه بانک مو پی می برد و با بررسی نوع الگوی ریزش، بهترین روش را برای درمان ریزش موها انتخاب می کند. برای این که ریزش مو و کچلی کف سر رفع شود، پزشک باید بانک مو را که دارای بهترین کیفیت است و اختلالات هورمونی بر آن تاثیر مخربی ندارد را برگزیند.
بانک مو که از موهای قوی تری برخوردار است معمولا در ناحیه بالای گوش ها یا پشت سر یافت می شود. انتخاب بهترین ناحیه برای استفاده از فولیکول های مو در کاشت موی موفق بسیار تاثیرگذار است. فولیکول های مو سوراخ های بسیار ریزی بر روی پوست هستند که موها از عمق آن ها شروع به روییدن می کنند. منظور از گرافت مو، اتصال فولیکول با پوست است که بعد از کاشت مو ایجاد می شود. در کاشت مو به روش FIT، پزشک چیزی بیشتر از حتی پنج هزار فولیکول مو را به نواحی کم تراکم پیوند می زند. ابتدا با دستگاه میکرو، برش های ریزی با قطری در حدود نیم میلی متر بر روی پوست ایجاد می شود تا گرافت های با کیفیت برای پیوند زدن به صورت دانه دانه جدا شوند. در اثر این فرایند به طور نادر زخم های سطحی ریزی بر روی پوست سر یا ناحیه کاشت ایجاد می شوند که نگران کننده نیستند و بعد از مدتی بهبود پیدا می کنند. گرافت های جدا شده از پوست بعد از جمع آوری برای کاشته شدن در ناحیه مورد هدف آماده می شوند.
برای به کار بردن این روش محدودیت جنسیتی وجود ندارد و دو الگوی ریزش موی زنانه و مردانه با استفاده از کاشت مو به روش FIT توسط پزشکی مجرب به راحتی اصلاح خواهد شد. دو الگوهای ریزش مویی که افراد بیشتری را درگیر خود می کنند عبارتند از:

زیباجویان عزیز لطفا جهت دریافت نوبت و یا مشاوره با متخصصان پوست و مو کلینیک ترنم تماس بگیرید:
- الگوی ریزش موی مردانه: اغلب ژنتیکی است و در سال های اولیه بلوغ آغاز می شود. در این الگوی ریزش مو موها به تدریج نازک و ضعیف می شوند و طی سال های متمادی از شقیقه ها شروع به ریزش می کنند تا در انتها به طاسی بالای سر می رسند. این الگوی ریزش در اکثر افراد با به کار گیری کاشت مو به روش FIT اصلاح می شود.
- الگوی ریزش موی زنانه: در اکثر افراد پس از رسیدن به سنین بلوغ رخ می دهد. در این الگو موهای بالای سر کم تراکم و نازک می شوند، اما طاسی سر همانند مردان در موارد بسیار نادری رخ می دهد. این الگوی ریزش مو ممکن است مدت ها بعد بر اثر میان سالی فرد را تحت تاثیر خود قرار دهد. اکثر افراد تصور می کنند که این نوع از ریزش مو به دلیل افزایش سن است و درمانی ندارد. اما کاشت مو به روش FIT می تواند در بهبود اختلالات مو به دلیل این الگوی ریزش در زنان بسیار موثر باشد و حجم سابق موهای آنان را برگرداند.
مراقبت های بعد از کاشت مو به روش FIT
مراقبت های بعد از کاشت مو به روش FIT اگرچه بسیار مهم هستند، اما عدم رعایت آن ها عواقب جدی به همراه دارد. یکی از مهم ترین معایب عدم رعایت مراقبت ها، افزایش احتمال عفونت در ناحیه پیوند است.در ادامه به برخی از مراقبت های بعد از کاشت مو به روش FIT پرداخته ایم:
- فشار نیاوردن به قسمت کاشت تا یک هفته
- اجتناب از حمام کردن به مدت سه روز
- شانه نکردن موها تا سه هفته بعد از کاشت مو به روش FIT
- پرهیز از فعالیت و ورزش سنگین تا طی شدن روند بهبودی
- مصرف داروهای تجویز شده توسط پزشک
- جلوگیری از هر گونه لمس و ماساژ بر ناحیه کاشت
- عدم استعمال دخانیات و کنار گذاشتن نوشیدنی های الکلی تا چند ماه
هزینه کاشت مو به روش FIT چقدر است؟
پایه هزینه کاشت مو به روش FIT در حال حاضر چیزی در حدود پانزده میلیون تومان است. هزینه کاشت مو به روش FIT به عواملی بستگی دارد. از جمله میزان تجربه پزشک، محل انجام کاشت، وسعت ناحیه ریزش مو و… به طور کلی این روش به دلیل حساسیت و نیازمندی به دقت بالا هزینه نسبتا متوسطی دارد، اما نسبت به روش های دیگر گران تر است. کاشت مو به روش FIT با سایر روش های کاشت مو تفاوت های دیگری نیز دارد و یکی از رقبای اصلی آن، کاشت مو به روشfut است.
معایب کاشت مو به روش FIT
اگرچه کاشت مو به روش FIT یکی از محبوب ترین و کم تهاجم ترین روش های ترمیم مو است، اما مانند هر روش درمانی دیگری، عوارضی نیز به همراه دارد. از جمله معایب کاشت مو به روش FIT می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- هزینه بالاتری دارد.
- زمان بیشتری برای کاشت مو به روش FIT صرف می شود.
- ممکن است جلسات متوالی برای اثربخشی نیاز باشد.
- می تواند به بروز کردن عوارضی مثل عفونت و تورم منجر شود.
- اگر وسعت ناحیه ریزش بزرگ باشد، این روش نمی تواند اثر رضایت بخشی داشته باشد.
- اگر موهای فرد در قسمت بانک مو ضخیم نباشد، این روش نمی تواند اثرگذار باشد.
- ممکن است گرافت های جدا شده در بیرون سر صدمه ببینند و کیفیت کاشت مو را کاهش دهند.
کاشت مو به روش FIT بهتر است یا fut؟
در خصوص سوال کاشت مو به روش FIT بهتر است یا fut؟ باید گفت که روش fut نیز یکی دیگر از روش های پیشنهاد شده برای کاشت مو توسط اکثر پزشکان است. در این روش بر خلاف کاشت مو به روش FIT که در آن گرافت ها به صورت دانه ای جمع آوری می شوند، این فولیکول ها به صورت رشته ای از بانک مو برداشته شده و به قسمت جلوی سر پیوند داده می شوند. در ادامه تفاوت های این دو روش کاشت مو را بررسی می کنیم:
- در روش FIT دوره نقاهت حدود یک هفته است اما در روشfut ممکن است دو هفته باشد.
- آثار زخم های کاشت مو به روش FIT بر خلاف fut باقی نمی مانند و کوچکتر هستند.
- روش fut درد و خونریزی بیشتری دارد.
- کاشت مو به روش FIT در صرفه جویی زمان موفق تر است.
- روش fut هزینه کمتری نسبت به FIT دارد.
به طور کلی پزشک معالج شما باید با معاینه دقیق و بررسی علت و میزان کم تراکمی موها، بهترین روش را که اثربخشی بهتری بر روی موهای شما دارد انتخاب کند. کاشت مو به روش FIT یکی از این روش هاست که تاثیر مناسبی بر روی رویش مجدد موها دارد.