کاشت مو زنان

داشتن موهایی پرپشت و سالم چیزی است که همه ما انسان ها به آن عشق می ورزیم. خانم یا آقا، پیر یا جوان، فرقی نمی کند؛ موهای ما دارایی ارزشمند ما هستند. اما این دارایی پرارزش در اکثر خانم ها همانند آقایان به تدریج کیفیت خود را از دست می دهد و آسیب می بیند. اینجا است که روش هایی مثل کاشت مو زنان بسیار جذاب می شود.

خانمی که در حال شانه کردن موهایش است و موهای پرپشتی دارد - کاشت مو زنان

برای دریافت نوبت و یا مشاوره رایگان کاشت مو زنان ، فرم زیر را پر کنید

"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد

این فیلد برای هدف اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

تا کنون 554 نفر این مطلب را پسندیده‌اند

کاشت مو زنان چیست؟

کاشت مو برای خانم ها نیز فرایند و هدفی مشابه آقایان دارد؛ یعنی بازیابی پرپشتی موها و جبران کردن نواحی کم تراکم و خالی در ناحیه سر. خانم ها هم مانند آقایان به مرور زمان با ریزش مو مواجه می شوند که گاهی بیش از حد معمول پیش روی می کند. علل ریزش مو در خانم ها متغیر هستند و می توانند به بیماری های مختلف و یا مشکلات هورمونی برگردند. اما اکثر بانوان از کاشت مو نتیجه گرفته اند و توانسته اند شاهد توقف ریزش موی خود باشند.

قبل و بعد خانمی که کاشت مو انجام داده است

ریزش مو در بانوان مثل آقایان شدید نیست. یعنی به ندرت پیش می آید که خانمی دچار طاسی شود. اما ریزش مو ممکن است آن قدر پیش برود که فرق سر و خط رویش بالای پیشانی نسبتا خالی شود. علاوه بر آن موها نازک و شکننده می شوند و بنیه خودشان را از دست می دهند. این می تواند بر اعتماد به نفس یک خانم اثر منفی زیادی بگذارد و این احساس را برای او به وجود بیاورد که کافی نیست. چراکه موها در هر فرد زینت بخش چهره او هستند.

اما کاشت مو زنان یک راه کار عالی و با دوام برای بازیابی تراکم سابق موهاست. حس و حال جوانی، کمترین چیزی است که یک خانم با کاشت مو به دست می آورد. زیبایی و لذتی که بعد از بازگشت سلامت موها تجربه می شود، ارزش این را دارد که اگر درگیر ریزش شدید مو شده اید، به کاشت مو زنان یک فرصت بدهید. زیرا این عمل که با تکنیک های مختلفی ارائه می شود، تا به حال توانسته رضایت افراد زیادی را جلب کند.

دریافت نوبت و مشاوره رایگان

زیباجویان عزیز لطفا جهت دریافت نوبت و یا مشاوره با متخصصان پوست و مو کلینیک ترنم تماس بگیرید:

این روزها دیگر ریزش شدید مو مختص مردان نیست، بلکه حتی خانم ها هم به نحوی درگیر آن هستند و در خفا احساس ناراحتی می کنند. با روش های متعددی می توان از موها مراقبت و از ریزش آن ها جلوگیری کرد. اما اگر به هر دلیلی ریزش موی شما تا جایی پیش رفت که بخش زیادی از موهایتان را از دست دادید، نگران نباشید. زیرا کاشت مو آخرین راه حل و بهترین راه کار است؛ حتی اگر خانم باشید. در ادامه این مطلب بررسی می کنیم که کاشت مو زنان چیست، چگونه انجام می شود و چه مزایا و معایبی دارد.

کاشت مو برای زنان چگونه است؟

برای پاسخ به سوال کاشت مو برای زنان چگونه است؟ کاشت مو برای خانم ها تفاوت زیادی با آقایان ندارد. بنابراین پزشک معمولا بعد از معاینه فرد تعیین می کند که چگونه باید کاشت مو را انجام بدهد. بدن همه ما مشخصه های به خصوصی دارد که باعث می شوند وجه تمایز ما با سایر افراد مشخص شود. همین ویژگی های خاص بدنی هستند که پزشک برای کاشت مو به آن ها توجه می کند. زیرا هر کسی باید با توجه به میزان آمادگی و پذیرش جسمانی اش کاشت مو را انجام دهد که بتواند بهترین نتیجه را بگیرد.

نوع و جنس مو، تراکم سابق، علل ریزش، قدرت بانک مو و… دلایلی هستند که باعث شدند تکنیک های مختلفی در زمینه کاشت مو زنان و به خصوص مردان ابداع شود. معروف ترین و موثرترین تکنیک های کاشت مو عبارتند از:

  • کاشت مو به روش SUT: فولیکول ها با دستگاهی مخصوص و با استفاده از مکش از بانک مو جمع آوری می شوند. بعد از استخراج، این فولیکول ها منجمد شده و سپس به ناحیه مورد هدف منتقل می شوند.
  • کاشت مو زنان به روش FUT: در این تکنیک یک رشته از فولیکول ها از ناحیه بانک مو برداشته می شوند. سپس در جای مشخص شده قرار می گیرند که بتوانند دوباره رشد کنند. این روش نسبتا سریع است، زیرا به جای برداشت تک تک گرافت ها، تعداد زیادی گرافت با هم برداشته می شوند و به ناحیه مورد هدف انتقال می یابند.
  • کاشت مو به روش FIT: کاشت مو به روش اف آی تی به توجه بالایی نیاز دارد. زیرا تک تک گرافت ها از ناحیه بانک مو خارج می شوند و سپس باید به ناحیه کم تراکم مو بروند. هزینه این شیوه مقداری بالاست چون تقریبا زمان زیادی را از پزشک می گیرد. احتمالا در این روش یک خانم نیازی به تراشیدن موهایش نداشته باشد. همچنین امکان استفاده از فولیکول های سالم و مناسب سایر افراد نیز میسر است. برخی از افراد به طور داوطلبانه می توانند فولیکول های سالم موهایشان را اهدا کنند.

مراحل کاشت مو در بانوان

مراحل کاشت مو در بانوان نیز مانند کاشت مو برای مردان به این ترتیب پیش می روند:

  1. در ابتدا شخص به پزشک مراجعه می کند و معاینه می شود. اگر بهترین روشی که برای جلوگیری از پیشروی ریزش مو و برگرداندن موهای از دست رفته کاشت مو باشد، پزشک این مسئله را برای بیمار مطرح می کند. همچنین بانک موی فرد نیز مورد بررسی قرار می گیرد که پزشک مطمئن شود فولیکول های آن ناحیه از قدرت کافی برای رویش مجدد برخوردار هستند یا خیر.
  2. بعد از تشخیص این که فرد متقاضی به کاشت مو نیاز دارد، بهترین تکنیک برای کاشتن موهای او توسط پزشک تعیین خواهد شد. ممکن است پزشک صلاح ببیند که از بانک موی شخص دیگری برای کاشت مو استفاده کند. زیرا بانک موی برخی از افراد نیز تحت تاثیر علت اصلی ریزش مو قرار می گیرند و ضعیف می شوند.
  3. ممکن است پزشک دستور دهد که فرد موهای خودش را قبل از کاشت مو بتراشد. الزام بر تراشیده شدن موها به این دلیل است که پزشک در طول کاشت دست آزادتری برای کار کردن روی سر داشته باشد. البته خود فرد نیز با وجود موهای کوتاه دوره نقاهت راحت تری را سپری می کند.
  4. یک سری دستورالعمل های مراقبتی قبل از کاشت مو وجود دارند که بیمار باید به همه آن ها پایبند باشد. پزشک تعیین می کند که قبل از مراجعه به کلینیک برای کاشت، باید چه کارهایی را انجام بدهید و چه کارهایی را انجام ندهید. ممکن است او از شما بخواهد که خوردن یک سری از داروها را قطع کنید یا داروهای خاصی را برای اثربخشی کاشت مو مصرف کنید.
  5. اگر بیمار واجد شرایط کاشت مو زنان بود، می تواند در روز مقرر شده نزد پزشک حاضر شود. پزشک در ابتدا با مقداری بی حسی موضعی پوست سر را آماده می کند. معمولا بیمار با بهره مندی از خواص ماده بی حسی می تواند درد را در فرایند کاشت تحمل کند. البته درد به میزانی نیست که غیر قابل تحمل باشد یا به بی هوشی نیازی داشته باشد.
  6. سپس فولیکول ها یا گرافت ها از ناحیه بانک مو جمع آوری می شوند. البته فولیکول ها می توانند از قبل حاضر شده باشند. به هر ترتیب فولیکول های سالم و تازه نفس در شرایط ویژه آزمایشگاهی نگه داری می شوند. این فولیکول ها نباید آسیبی ببینند تا بتوانند در ناحیه مورد هدف از نو رشد کنند.
  7. پزشک پوست سر را در ناحیه کم تراکم آماده می کند. این آماده سازی می تواند شامل ایجاد برش های بسیار کوچک بر روی پوست باشد که جایی برای قرار گرفتن فولیکول های جدید است. معمولا زاویه رشد موها در این مرحله تعیین می شود. به همین دلیل مرحله انتقال فولیکول ها در پوست از حساسیت بالایی برخوردار است و پزشک باید تمام دقت و حواسش را به خرج دهد.
  8. در صورت نیاز بیمار می تواند خوراکی نیز به همراه داشته باشد. زیرا در طول کاشت مو زنان آرامش داشتن و احساس راحتی مهم است. اگر مراحل کاشت مو به درستی پیش بروند، نتیجه ای که در نهایت حاصل می شود رضایت خانمی که کاشت مو انجام داده است را جلب خواهد کرد.

خانمی که برای کاشت مو به دکتر مراجعه کرده و دکتر در حال معاینه و بررسی موی سر خانم است

عوارض کاشت مو در زنان

همان گونه که بین تکنیک ها و مراحل کاشت مو برای بانوان و آقایان تفاوت های زیادی وجود ندارد، عارضه هایی که بعد از کاشت مو بروز می کنند نیز مشابه است. فقط ممکن است که یک خانم در ناحیه سر و یا سایر نواحی بدنش بانک موی مناسبی برای قرض گرفتن فولیکول ها نداشته باشد. همچنین به دلیل بلند بودن موهای اکثر خانم ها، شاید گذراندن دوران نقاهت کمی دشوار شود.

به طور کلی عوارض کاشت مو زنان در هر کسی متفاوت است. اما عوارض کاشت مو در زنان عنوان شده در لیست ذیل، بعد از کاشت مو توسط برخی از افراد گزارش شده اند:

  • حساس شدن و خشک شدن پوست کف سر
  • درد، خارش، سوزش و احساس گرگرفتگی در ناحیه کاشت یا بانک مو
  • ورم شدید پیشانی و التهاب پوست
  • احتمال خون ریزی از نواحی دارای جراحت
  • یک دست نبودن بافت موهای جدید و موهای ناحیه بانک مو
  • شوک شدن موها و ریزش ناگهانی
  • از بین رفتن تقارن خط رویش در دو طرف سر
  • عفونت و کیست در پوست سر
  • بر جای ماندن آثار زخم

هزینه کاشت مو برای خانم ها

عوامل زیادی در تعیین شدن هزینه کاشت مو زنان ایفای نقش می کنند. اما به طور کلی انتظار می رود که هزینه کاشت مو برای خانم ها چیزی بین پانزده تا بیست و پنج میلیون تومان باشد. کل مبلغی که باید برای کاشت مو پرداخت کنید با این فاکتورها مشخص می شود:

  • شهر محل زندگی
  • موقعیت و شرایط کلینیک
  • شدت ریز و کم پشتی مو
  • تکنیک مورد استفاده برای کاشت مو زنان
  • میزان تخصص و تجربه دکتر
  • آزمایش ها و داروهای تجویز شده احتمالی

خانمی که خوابیده است و روی سرش خط چین کشیده شده است جهت مشخص کردن محل کاشت

آیا کاشت مو برای زنان جواب می دهد؟

خانم های زیادی هستند که از کاشت مو به نتیجه دلخواهشان دست یافته اند. این که آیا کاشت مو زنان روش مناسبی برای بازگردانی موهاست یا خیر، بعد از مشورت با پزشک مشخص می شود. چراکه بدن ما با یک دیگر متفاوت است و قطعا راه درمان مشکلات و بیماری ها باید با در نظر گرفتن سایر ویژگی ها تعیین شود. بنابراین قبل از این که تصمیم بگیرید از یکی از تکنیک های کاشت مو برای بازگرداندن تراکم سابق موهایتان بهره ببرید، باید با یک متخصص با تجربه ملاقات داشته باشید. البته اگر کاشت مو تنها راه حل درمان کم پشتی موها بود، عوامل دیگری نیز هستند که در اثربخشی آن ابهام ایجاد می کنند.

این که پزشک بتواند به خوبی فولیکول ها را جمع آوری و در ناحیه مورد هدف جای گذاری کند نیز می تواند جوابی که از کاشت مو می گیرید را متحول کند. جدای از بحث تخصص و مهارت پزشک، مراقبت های قبل و بعد از کاشت مو زنان نیز در کوتاهی دوره نقاهت و رضایت بخشی نتایج تاثیر به سزایی دارند. با این اوصاف اگر مطمئن هستید که یک پزشک مناسب را برای کاشت مو برگزیده اید، باید به تمام توصیه ها و دستورات او توجه داشته باشید. اطمینان کردن به یک پزشک زبده در نهایت به گرفتن نتایج عالی و ایده آل ختم می شود که تراکم موهای شما را بر می گرداند.

نواحی کاشت مو زنان

ناحیه ای که در سر خانم ها دچار کم مویی می شود با آقایان کمی متفاوت است. این ناحیه می تواند در ابتدای فرق سر باشد. یا این که در امتداد خط رویش مو در سمت شقیقه ها باشد. هر دوی این ناحیه اگر در طول زمان بیشتر تحت تاثیر ریزش مو قرار بگیرند، زیبایی خانم را بیشتر تحت تاثیر قرار می دهند. اما با کاشت مو زنان، رشد مو در نواحی خالی شده قابل بازیابی است.

کاشت مو جلوی سر خانم ها

کاشت مو جلوی سر خانم ها یعنی خط رویش بالا پیشانی می تواند درگیر ریزش مو شود. این ریزش تا جایی پیش می رود که خط رویش خالی می شود و پیشانی بازتر از حد معمول جلوه می کند. اما تراکم موها در این ناحیه با به کارگیری تکنیک های مخصوص کاشت مو زنان قابل جبران است.

خانمی که جلوی آینه ایستاده و دو دست او روی موهایش است و جلوی موی خود را می بیند - کاشت مو زنان

 کاشت مو شقیقه خانم ها

 کاشت مو شقیقه خانم ها نیز در طول زمان به دلایل مختلفی موهای خود را از دست می دهد. چه آقا باشید و چه خانم، ریزش موی ناحیه شقیقه شما را آزار خواهد داد. کاشت مو زنان و مردان راه حل نهایی و با دوامی است که می تواند رویش مجدد موهای ضخیم و خوش حالت در این ناحیه را از سر بگیرد. بنابراین در دنیای تکلونوژی، دیگر خبری از حسرت داشتن موهای جذاب و متراکم نیست.

عناوین محتوا

سوالات متداول در مورد کاشت مو زنان

معمولا سن مناسب کاشت مو در زنان سنی است که در آن هورمون ها و چرخه رشد در بدن به تثبیت رسیده باشد. طبق نظر پزشکان کاشت مو می تواند از حدود سی سالگی انجام شود. البته ممکن است که خانم ها خیلی دیرتر از این ریزش موی شدید را تجربه کنند.

مشاوره رایگان از کلینیک ترنم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان